Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Nieuws: PlayStation Plus februari bekend

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die zat te wachten op de bekendmaking van de PlayStation Plus-lijst van februari, want wij hebben hem namelijk voor jullie. Vanaf volgende week woensdag zullen de games 'gratis' te downloaden zijn. Ben jij benieuwd naar het lijstje? Klik dan snel op lees meer en bekijk hem.

Trailer: Het leven is Raar komt met eerste episode

Afdrukken
PDF

Van Life is Strange zal morgen de eerste episode verschijnen en daarom is de launch trailer van de game vrijgegeven. De game draait om fotografiestudente Max Caulfield die op zoek gaat naar haar verdwenen klasgenoot. Ze kan de toekomst veranderen door terug in de tijd te reizen. Bekijk de launch trailer hieronder.

Video: Singleplayer en app Evolve in beeld

Afdrukken
PDF

Van de singleplayer van Evolve is een nieuwe verschenen, daarnaast hebben we ook nog een trailer van de app van Evolve voor jullie. In de game ga je met drie andere spelers de strijd aan tegen een alien dat groeit en sterker wordt naarmate de game vordert. Elke speler heeft zijn unieke items en krachten om de eenzame Alien te verslaan. Ondanks dat de Alien er alleen voor staat, zal deze toch met veel tactiek bestreden moeten worden. Bekijk de video en de trailer hieronder.

Video: RIDE toont eerste racecircuit

Afdrukken
PDF

Koch Media Benelux en Milestone hebben vandaag het eerste racecircuit van de game RIDE getoond door middel van een video. Het gaat hierbij om Imola's "Enzo & Dino Ferrari" circuit. Het circuit staat wereldwijd bekend als een extreem moeilijk circuit, met complexe bochten die alleen door professionele coureurs op hoge snelheden kunnen worden genomen. Imola's "Enzo & Dino Ferrari" Internationale Racecircuit is beroemd vanwege de vele motorcompetities die er plaatsvinden. Al meer dan 50 jaar speelt het een cruciale rol wat betreft sport, historie, cultuur, en economie voor het omliggende gebied en het hele land.

Nieuws: Dit jaar sowieso twee nieuwe games van LEGO

Afdrukken
PDF

Voor de LEGO-game fans is er goed nieuws, er komen dit jaar sowieso twee van deze titels uit. Het gaat hierbij namelijk om de games LEGO: Marvel Avengers en LEGO: Jurassic World. Die laatste titel werd al geteased op het eind van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. LEGO: Marvel Avengers zal deze herfst uitkomen en zal twee films bevatten waaronder Age of Ultron die in mei moet uitkomen. LEGO: Jurassic World komt in juni uit. Beide games komen naar de PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

Trailer: Dengeki Bunko: Fighting Climax komt naar PlayStation

Afdrukken
PDF

De game Dengeki Bunko: Fighting Climax zal ook naar het westen gaan komen en natuurlijk zijn we daar heel blij mee. Onder andere de volgende personages zitten in de game: Kuroyukihime uit Accel World, Touma Kamijou uit A Certain Magical Index en Izaya Orihara uit Durarara. Ben jij benieuwd naar een trailer van Dengeki Bunko: Fighting Climax? Bekijk hem dan snel hieronder.

Video: Racen in Project CARS gaat zo

Afdrukken
PDF

Van Project CARS is een nieuwe video verschenen. Het gaat hierbij om een video die gameplay beelden van de game toont. De beelden zijn in 1080p en 60fps. roject CARS biedt een realistische racesimulatie. Het spel bevat meer dan zestig gelicenseerde auto's en meer dan 35 racetracks. Naast echte en fictionele circuits bevat de game ook fictionele wegen waarop van punt A naar B geracet kan worden. De game draait op een vergevorderde versie van de Madness-engine, waar ook diverse Need for Speed-games op hebben gedraaid. Bekijk de gameplay video hieronder.

Trailer: Majora's Mask komt naar Hyrule Warriors

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die zit/staat te wachten op nieuwe DLC voor Hyrule Warriors, want die komt er binnenkort aan. Het gaat hierbij om de Majora's Mask-DLC. De uitbreiding voegt onder andere de nieuwe personages Young Link en Tingle toe. Daarnaast krijg je ook nieuwe outfits. In maart volgt het laatste DLC pack genaamd Boss Pack die twee nieuwe modi toevoegt. Bekijk de trailer van de Majora's Mask-DLC hieronder.

Trailer: Stoutland krijgt een Game of the Year Edition

Afdrukken
PDF

Als je Badland leuk vond op je smartphone/tablet dan is er leuk nieuws. De game zal namelijk een Game of the Year Edition krijgen en deze zal uitkomen op verschillende platformen. Badland is een side-scrolling action adventure game die vergelijkbaar is met Flappy Bird. Badland: GOTY Edition zal vier keer meer content krijgen dan het origineel. Het heeft 100 singleplayer levels, 100 co-op levels en 27 multiplayer deathmatch stages, waarin je het met vier man tegelijk het tegen elkaar moet opnemen. Bekijk hieronder de trailer van Badland: GOTY Edition.

Nieuws: Geralt heeft veel plezier in The Witcher 3: Wild Hunt

Afdrukken
PDF

Dat er in de games van The Witcher veel seks zit is algemeen bekend en deel 3 zal daar geen uitzondering in zijn. Voor het derde deel is maar liefst 16 uur aan motion capture-opnamen gemaakt voor de in-game seksscènes. Deze waren soms gekleed en soms ook helemaal naakt. Kick je dus op digitaal naakt dan moet je zeker The Witcher 3: Wild Hunt gaan spelen. The Witcher 3: Wild Hunt kom op 19 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.