Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Nieuws: PlayStation Store update 17-12

Afdrukken
PDF

Ook deze woensdag is het weer PlayStation Store update dag en dit betekent dat wij weer een aantal nieuwe games en sales voor jullie in petto hebben. Ben jij benieuwd naar het gehele overzicht? Bekijk het dan snel hieronder.

Trailer: Reis door de tijd in Life is Strange

Afdrukken
PDF

Eindelijk is daar de nieuwe IP van Square Enix in samenwerking met ontwikkelaar Dontnod: Life is Strange. Een game, opgedeeld in vijf episodes, waarin je met Max (fotograaf) speelt. Hij heeft de kracht om tijd te manipuleren en zo gebeurtenissen in het verleden te veranderen. De eerste episode komt op 30 januari uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC voor €4,99. De season pass gaat €19.99 kosten.

Nieuws: Twee Final Fantasy Type-0 HD edities getoond

Afdrukken
PDF

Er is van Final Fantasy Type-0 HD een Collector's Edition en een Limited Edition aangekondigd. De Collector's Edition zal een aantal dingen bevatten waar de Limited Edition alleen een steelbook krijgt. Daarnaast krijg je bij deze eerste edition ook nog eens de Final Fantasy 15-demo. Er zal namelijk geen stand-alone demo verschijnen. Bekijk hieronder de twee volledige editions.

Video: Gebruik kleuren in je voordeel in Spy Chameleon

Afdrukken
PDF

Een kameleon die ook nog eens spion is, hoe vet is dat!? Dat vindt EnjoyUp en daarom komt de studio met hun nieuwe Wii U eShop titel Spy Chameleon. Hieronder zijn de eerste beelden te zien van de game die vanaf 25 december te downloaden is via de eShop op jouw Wii U.

Nieuws: Lords of the Fallen 2 in de maak

Afdrukken
PDF

Lords of the Fallen is net pas uit, of er wordt al gewerkt aan de visie en de concepten van Lords 2. Dit maakte de producer van de game bekend op zijn eigen facebookpagina. Tegenover Eurogamer heeft hij tevens bevestigd dat de game alleen uitkomt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Het is wachten op de eerste concept-art.

Nieuws: De 12 deals of Christmas deel 9

Afdrukken
PDF

Er zijn alweer twee dagen voorbij, want we hebben weer een paar nieuwe deals voor jullie uit de PlayStation Store. De deals zijn 48 uur geldig en dan verschijnen er weer nieuwe. Ben jij benieuwd welke het dit keer zijn? Klik dan snel op lees meer en bekijk ze.

Trailer: Eindelijk komen er Heists in Grand Theft Auto Online

Afdrukken
PDF

We hebben er meer dan een jaar op moeten wachten, maar eindelijk lijkt het zover. Heists in Grand Theft Auto Online! Wanneer is nog niet precies duidelijk, maar Rockstar heeft wel een nieuwe trailer voor de modi online gezet. Bekijk de beelden hieronder.

Review: WWE 2K15

Afdrukken
PDF

Ik heb altijd al een haat / liefde relatie gehad met wrestling games sinds ik het me kan herinneren. Het begon al op de NES waarbij je maar twee knopjes had en als een gek moest rammen om je moves te kunnen uitvoeren. Toen kwam uiteindelijk de SNES en had je al wat meer knopjes om te rammen maar het concept bleef hetzelfde. Nu mocht ik WWE 2K15 voor de PlayStation 4 eens onder de loop nemen. Is het concept na al die jaren veranderd? Je leest het hier.

Screens: Ontdek hoe Frozen eruit ziet in LittleBigPlanet 3

Afdrukken
PDF