Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Nieuwe beelden Mortal Kombat X verschenen

Afdrukken
PDF

Er is van Mortal Kombat X een nieuwe trailer verschenen en wij hebben hem voor jullie. In de trailer is het personage Liu Kang te zien. Daarnaast zal hij de slechteriken laten zien en natuurlijk X-Ray moves en veel bloed door de fatalities. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: Nieuw personage voor Killer Instinct

Afdrukken
PDF

Er komt weer een nieuw personage beschikbaar voor Killer Instinct Season 2. Hisako, het ‘spookmeisje' zal binnenkort beschikbaar zijn voor de game. Daarnaast wordt er ook gehint naar een ander nieuw personage genaamd Cinder. Bekijk de trailer hieronder.

Nieuws: Xbox Gold members krijgen weer gratis games

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor alle Xbox Gold members, want de gratis games van april zijn bekendgemaakt. Ben jij benieuwd welke games jij in april gratis kunt downloaden? Klik dan snel op lees meer.

Trailer: Draag niet teveel Insight bij je in Bloodborne

Afdrukken
PDF

Van Bloodborne is weer een nieuwe video verschenen waarin eerst een speler te zien is met 32 Insight bij zich en daarna met 40 Insight. Het verschil mag er best wezen. Insight is nodig voor bepaalde items, maar een overvloed bij je hebben heeft dus ook negatieve effecten. Bloodborne is een actie RPG van de makers van de Dark Souls-games. In de eeuwenoude stad Yharnam moet je je angsten overwinnen en ben je op zoek naar antwoorden. Bekijk de nieuwe video van Bloodborne hieronder.

Nieuws: Rainbow Six Siege komt mogelijk in oktober

Afdrukken
PDF

Tijdens de E3 werd Rainbow Six: Siege aangekondigd en het kan zomaar zijn dat de game al in oktober van dit jaar gaat uitkomen. De game is namelijk verschenen op de site van de Italiaanse Gameshop. Daar staat de datum 16 oktober 2015 bij. Het is afwachten tot Ubisoft de datum bevestigd.

Nieuws: Fast & Furious stand-alone game nu te downloaden

Afdrukken
PDF

De losstaande update in de vorm van The Fast & Furious voor Forza Horizon 2 is vanaf vandaag gratis te downloaden tot en met 10 april. Jij moet auto's zien te regelen voor de crew uit Fast & Furious door middel van race-uitdagingen. Je hebt geen exemplaar van Forza Horizon 2 nodig om de uitbreiding te kunnen spelen. De losstaande uitbreiding kost 10 euro maar is tot 10 april gratis en voor niets te downloaden. Bekijk de beelden hieronder.

Review: Resident Evil Revelations 2

Afdrukken
PDF

Resident Evil Revelations is terug, maar dit keer wel in een heel ander jasje. Het is namelijk zo dat Capcom het dit keer eens anders wou aanpakken en Resident Evil Revelations 2 in vier episodes heeft opgesplitst. Elke episode kost zo'n zes euro, maar natuurlijk heb je ook de keuze om de game volledig aan te schaffen. Is deze horror survival terug van weggeweest? Je leest het hier.

Trailer: Crossen op je motor kan ook in 2015

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor alle fans van de motorgames, want MotoGP 15 is officieel aangekondigd. Het seizoen van 2014-2015 zal natuurlijk in de game zitten. Daarnaast kun je in deze versie je coureur nog uitgebreider aanpassen. Ook bevat de carrièremodus meer features. Er komt ook een nieuwe modus waarin je een eigen team kunt creëren. Als laatste komt er nog een  'Beat The Time'-modus, waarbij je recordtijden van de circuits zult moeten verbeteren. Bekijk hieronder de launch trailer van MotoGP 15.

Nieuws: F1 2015 heeft releasedatum

Afdrukken
PDF

Codemasters heeft de releasedatum van F1 2015 bekendgemaakt. De game bevat onder andere een nieuwe functie waarin gebruik wordt gemaakt van de Xbox Kinect en PlayStation-camera. Door deze apparatuur staan racers direct in contact met de race engineer die de speler onderweg van informatie voorziet. F1 2015 komt in juni uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Nieuws: Broken Age heeft releasedatum

Afdrukken
PDF

Er komt binnenkort weer een nieuwe game uit en hierbij gaat het om Broken Age. Broken Age is een point'n'click adventure van Tim Schafer, de man achter games als Grim Fandango en The Secret of Monkey Island. Broken Age werd op de PC en mobiele platformen in tweeën gesplitst, want het eerste deel verscheen vorig jaar en het slot verschijnt op 29 april. De game komt echter op de PlayStation 4 en PlayStation Vita gewoon als één game uit en niet in losse delen. Daarnaast bevat het spel de cross-save en cross-buy functie. Broken Age komt op 29 april uit voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.