Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Prijsvraag MXGP

GamersdagTV

Trailer: Een koud, koud hart in de DLC voor Batman: Arkham Origins

Afdrukken
PDF

Een koud, koud haart. Dat is wat je krijgt in de nieuwe Batman: Arkham Origins DLC Cold, Cold Heart. De DLC valt nu te downloaden voor de Xbox 360 en komt later naar de PlayStation 3 en PC. Ga in de DLC naar de oorsprong van Mr Freeze.

Nieuws: Codemasters kondigd GRID: Autosport aan

Afdrukken
PDF

Out of the blue is daar ineens GRID: Autosport van de legendarische racegame ontwikkelaar Codemasters. Nadat de game was gelekt, besloot Codemasters de game maar uit de doeken te doen. De game komt 27 juni al uit voor de PC, Xbox360 en PlayStation 3. Bekijk de eerste beelden en screens hieronder.

Nieuws: Box-art en gameplay trailer van Dragon Age Inquisition

Afdrukken
PDF

In geen tijden heb ik zo'n vette box-art gezien als degene hieronder. Ik heb het over de box-art van Dragon Age Inquisition. Maar dat is niet het enige wat we voor jullie hebben. We hebben namelijk ook nog een super dikke gameplay trailer. Bekijk beide hieronder.

Trailer: Schiet erop los in Wolfenstein: The New Order

Afdrukken
PDF

Eindelijk zijn daar nieuwe beelden van Wolfenstein: The New Order. En niet zomaar beelden, maar gameplay beelden. 30 minuten lang! Dus waar wacht je nou op? Ram op die lees meer knop en geniet van de prachtige beelden.

Nieuws: Ubisoft maakt franchise cijfers bekend

Afdrukken
PDF

Benieuwd hoeveel geld Ubisoft nou binnenhaalt met hun franchises? Dan hebben wij een heel interessant lijstje voor jullie. Per franchise heeft Ubisoft laten weten wat het nou binnen haalt. Assassin's Creed blijft hun grootste franchise en Your Shape hun minste. Maar de cijfers liegen er niet om.

Nieuws: Walking Dead gaat Next-gen & Trailer voor Vita versie

Afdrukken
PDF

Het zal zomaar eens kunnen dat we straks ook The Walking Dead Game of the Year Edition kunnen spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. GameStop heeft namelijk de game online gezet op hun website. Maar heb je dit deel al gespeeld en wil je deel 2 spelen op je Vita, dan kan dat vanaf aanstaande donderdag. Wij hebben de launch trailer van de Vita versie en een screen van de GameStop website.

GDtv aflevering Tomocon

Afdrukken
PDF

Op 12 April mochten we voor GDtv filmen op de eerste editie van Tomocon in Oss. Er was ontzettend veel te zien en te beleven op Tomocon. In deze aflevering hebben we een aantal cosplayers en bezoekers geinterviewd. We hebben aan Esmée Hendriks aka Rozen May van Cherry Pie Maid Cafe gevraagd of ze nog leuke maids zochten. Chantal Visser van EnChantalled liet ons zien dat je bij haar bijzondere manga artikelen kunt kopen. Ook de winnaar van de Cosplay contest Annabel de Nijs als Harley Quinn verscheen voor onze camera. Heel veel kijkplezier dus met een nieuwe GDtv aflevering.

Fijne Pasen namens Gamersdag en Gamersdag TV

Afdrukken
PDF

Het is weer Pasen. De tijd om eieren te zoeken in welke vorm dan ook en een lang weekend om genoeg games te spelen opzoek naar Easter Eggs. Namens de gehele Gamersdag en GamersdagTV crew een fijne Pasen toegewenst.

Trailer: Oranje is wereldkampioen in 2014 FIFA World Cup

Afdrukken
PDF

EA heeft de launch trailer vrijgeven van 2014 FIFA World Cup. De game heeft twee hoofdmodi van de games: Road to the FIFA World Cup en Road to Rio de Janeiro. De eerste is een offline-modus voor 32 spelers, waarin zij samen moeten uitvechten wie er naar Brazilië mag om daar de gouden cup mee naar huis te nemen, terwijl de tweede een online-modus is waarin verdeeld over de twaalf speelsteden het daadwerkelijke toernooi kan worden nagebootst.

Trailer: Watch_Dogs krijgt eigen boek

Afdrukken
PDF


Ubisoft doet het bijna bij elke game die ze uitbrengen, een boek van de game. Maar waar je boeken van bijvoorbeeld Assassin's Creed kan kopen in de boekhandel op de hoek, moet je Dark Clouds digitaal kopen. Dark Clouds is het boek dat bij Watch_Dogs hoort, zich afspeelt in het zelfde universum maar met een andere hoofdrolspeler. Mick Wolfe is de naam en hieronder kan je de trailer zien.