Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Prijsvraag MXGP

GamersdagTV

Trailer: Oranje is wereldkampioen in 2014 FIFA World Cup

Afdrukken
PDF

EA heeft de launch trailer vrijgeven van 2014 FIFA World Cup. De game heeft twee hoofdmodi van de games: Road to the FIFA World Cup en Road to Rio de Janeiro. De eerste is een offline-modus voor 32 spelers, waarin zij samen moeten uitvechten wie er naar Brazilië mag om daar de gouden cup mee naar huis te nemen, terwijl de tweede een online-modus is waarin verdeeld over de twaalf speelsteden het daadwerkelijke toernooi kan worden nagebootst.

Trailer: Watch_Dogs krijgt eigen boek

Afdrukken
PDF


Ubisoft doet het bijna bij elke game die ze uitbrengen, een boek van de game. Maar waar je boeken van bijvoorbeeld Assassin's Creed kan kopen in de boekhandel op de hoek, moet je Dark Clouds digitaal kopen. Dark Clouds is het boek dat bij Watch_Dogs hoort, zich afspeelt in het zelfde universum maar met een andere hoofdrolspeler. Mick Wolfe is de naam en hieronder kan je de trailer zien.

Trailer: Bloederige trailer van Risen 3: Titan Lords

Afdrukken
PDF

Het Duitse Piranha Bytes is de game Risen 3: Titan Lords aan het ontwikkelen, dat hebben ze bekendgemaakt. Het derde deel in de reeks bevat grote veranderingen maar een releasedatum is nog niet bekend, evenals voor welke platforms de game uitkomt. Wel hebben we een nieuwe trailer voor jullie, de eerste. Bekijk hem hieronder.

Screens: Link, Mario, Charizard en Zelda in Super Smash Bros

Afdrukken
PDF

Zien om aan de slag te gaan met Link, Mario, Charizard, Donkey Kong, Zelda en meer grote game characters in één game? Dat kan in Super Smash Bros voor de Wii U en Nintendo 3DS/2DS. De 3DS/2DS versie verschijnt deze zomer en de Wii U versie later.

Video: Komt GRID 3 eraan?

Afdrukken
PDF

Het lijkt erop dat GRID 3 binnenkort zal worden aangekondigd, want Codemasters heeft een hint naar een derde deel geplaatst. Er is namelijk een video verschenen waarin we de datum 22 april op ons scherm kunnen zien. Wellicht gaat het hierbij om de datum dat de game officieel zal worden aangekondigd. De video kun je hieronder bekijken.

Trailer: Curses 'N Chaos komt naar PS Vita

Afdrukken
PDF

De game Curses 'N Chaos zal naar de PlayStation Vita komen en om dit te vieren heeft de maker van de game een trailer vrijgegeven. Het gaat hierbij om een 8-bit style game en hieronder kun je als je dat wilt de trailer bekijken.

Video: Speel als een Alien in Alien: Isolation

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe video verschenen van de game Alien: Isolation en hierbij gaat het om een developer diary. In de video zie je onder andere dat de game trouw blijft aan de film uit 1979. Ben jij benieuwd naar de video? Klik dan snel op lees meer.

Trailer: Sla een balletje op je PS4

Afdrukken
PDF

Er is een trailer verschenen van MLB 14: The Show voor de PlayStation 4. Inmiddels is de game al te koop voor de PlayStation 3 en voor de PlayStation Vita. Ben jij benieuwd naar de PlayStation 4 trailer? Klik dan snel op lees meer en bekijk hem.

Nieuws: Silent Hill: Origins en Shattered Memories naar PS Vita

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor de Silent Hill fans, want de games Silent Hill: Origins en Silent Hill: Shattered Memories komen naar de PlayStation Vita. Konami heeft dit namelijk op haar Engelse website bevestigd. Vermoedelijk zullen de games €7,99 per stuk gaan kosten. Zodra er een releasedatum bekend is kun je dat hier lezen.

Prijsvraag: Maak kans op MXGP - The Official Motocross Videogame

Afdrukken
PDF

Wil je graag crossen door de modder? Dan hebben we iets leuks voor je in petto. Namens Big Ben en Milestone mogen we namelijk 1 exemplaar van MXGP voor de PlayStation 3 weggeven. Wil je weten hoe je kans maakt op de game? Lees het dan snel hieronder.