Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Teaser: Firstlook 2014 komt eraan

Afdrukken
PDF

Er is een teaser verschenen van Firstlook 2014. De zevende editie van Firstlook, de grootste games en hardwarebeurs van de Benelux,  vindt dit jaar plaats in het weekend van 11 en 12 oktober. Het spektakel staat weer te gebeuren in de Jaarbeurs te Utrecht. Firstlook heeft in de afgelopen jaren een vaste plek veroverd op de internationale gamebeurs-kalender, daardoor is Firstlook hét moment voor uitgevers om hun nieuwe games en hardware aan de Nederlandse en Belgische consument te presenteren. Bekijk de teaser hieronder.

Screens: Tearaway ontvouwt zich op de PS4

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor Tearaway-fans, want Media Molecule heeft de eerste screens van de game online gezet. De wereld in Tearaway is van papier en met je controller kun je deze wereld letterlijk veranderen. De game kwam eerst uit voor de PlayStation Vita en wordt nu gemaakt voor de PlayStation 4. De game krijgt DualShock 4 functionaliteit, nieuwe visuals en een bijzonder verhaal. Bekijk de screens hieronder.

Trailer: Ook in België rijden ze Formule 1

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer verschenen van de game F1 2014. Het gaat dit keer wéér om een Hot Lap trailer waarin een circuit centraal staat. Dit keer is dat het Spa-Francorchamps circuit. Ben jij benieuwd naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Gameplay: Een moord in de Notre Dame in Assassin's Creed Unity

Afdrukken
PDF

Mensen nemen de straten van Parijs over terwijl Arno staat toe te kijken vanaf een dak. Het is Arno zijn taak om een Templar te vermoorden die zwerft in de grote hal van de Notre Dame tijdens de Franse Revolutie. Tijdens deze opdracht kan Arno verschillende paden nemen om zijn doel uit te schakelen. Welkom bij een nieuwe gameplay video van Assassin's Creed Unity.

Nieuws: Nieuwe patch voor Watch_Dogs

Afdrukken
PDF

Watch_Dogs heeft een nieuwe patch gekregen waarin het onder meer mogelijk is je vrienden te hacken in multiplayermodus. Wil je dit echter niet, dan kan je dit uitzetten onder 'online opties'. Daarnaast kan je Gang Hideouts en Convy Missions resetten in de singleplayer zodat je ze opnieuw kan spelen. Bekijk de hele change log hieronder.

Nieuws: Focus PlayStation Move naar Project Morpheus

Afdrukken
PDF

De focus van de PlayStation Move is binnen Sony verschuift, zo meldt Yoshida in een interview. Move zal zijn tijd vooruit zijn geweest en er was maar weinig ondersteuning voor motion-games. Daarom wordt de focus nu doorgeschoven naar Project Morpheus. Lees hieronder het stukje van het interview van Yoshida over PlayStation Move en Project Morpheus

Nieuws: Pro Clubs ontbreekt in Xbox 360 & PS3 versie FIFA 15

Afdrukken
PDF

Het was erop wachten maar de bevestiging is daar; De Xbox 360 en PlayStation 3 versie van FIFA 15 zijn niet dezelfde als voor de Xbox One en PlayStation 4. Dan heb ik het niet om de grafische kwaliteit, maar om de inhoud. Pro Clubs ontbreekt namelijk als modi op de last-gen versie. Voornaamste redenen is het limiet van de last-gen consoles en de tijd en middelen. Bekijk hieronder wat er wel allemaal in de last-gen versie zit.

Nieuws: Gratis multiplayermaps voor The Last of Us

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die de maps in The Last of Us en The Last of Us: Remastered onderhand wel kent. Naughty Dog voegt gratis twee nieuwe multiplayermaps toe aan beide games. Sinds de release van de Remastered versie kent de multiplayer matchmaking problemen. Ze zijn druk bezig met een oplossing en bieden daarom nu twee gratis maps aan.

Review: Sacred 3

Afdrukken
PDF

Wanneer ontwikkelaars een vervolg maken op hun game, kan het twee kanten opvallen met de game. Aan de ene kant kan het vervolg de beste punten uit de voorgaande delen hebben gepakt en die hebben door ontwikkeld tot een top game, of ze gooien het over een andere boeg en zorgen ervoor dat de game niet wordt wat het zal moeten worden. Helaas is Sacred 3 een typisch geval van dat laatste.

Gameplay: Stap in de wereld van Destiny

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer verschenen van Destiny en het gaat hierbij om de gameplay launch trailer. Onder de Traveler, een zwevende bol ter grootte van een stad, houdt de mensheid zich verscholen. Een zonnestelsel vol vijanden moet echter verkend worden, dus jij, Guardian van de laatste veilige stad op aarde, moet de mensheid helpen in opstand te komen met behulp van je ongelooflijke krachten. Creëer een personage, verdedig onze stad, versla onze vijanden en eis alles op dat we ooit verloren hebben. Bekijk de gameplay launch trailer hieronder.