Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Help Batman en zijn vriendjes in Batman 3: Beyond Gotham

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer verschenen van Batman 3: Beyond Gotham. In deze game krijgt Brainiac de kracht van de Lantern-ringen om planeten te laten krimpen. Om Brainiac te stoppen, moet Batman samen werken met zijn vrienden van de Justice League en oude vijanden. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Gameplay: Ga op jacht met Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Afdrukken
PDF

Er is van de game Sherlock Holmes: Crimes and Punishments een nieuwe video verschenen die maar liefst 23 minuten duurt. Het gaat hierbij om een gameplay video van de PlayStation 4-versie van het spel. Ben jij benieuwd naar de video? Klik dan snel op lees meer.

Trailer: Trine Enchanted Edition komt eraan

Afdrukken
PDF

Er zal een nieuwe game uitkomen en het gaat hierbij om Trine Enchanted Edition. De game is al reeds verkrijgbaar op de PC. Daarnaast is er ook een trailer verschenen die je hieronder kunt bekijken.

Trailer: Bekijk de features van Hyrule Warriors

Afdrukken
PDF

Er is van Hyrule Warriors weer een nieuwe trailer verschenen. Dit maal gaat het om een trailer die de features van de game laat zien. Onder andere de verschillende personages, gebieden, aanvallen en wapens komen langs. Bekijk de trailer hieronder.

Nieuws: Middle-Earth: Shadow of Mordor komt eerder

Afdrukken
PDF

De release van Middle-Earth: Shadow of Mordor stond tot op de dag van vandaag gepland op 7 oktober, maar daar is verandering in gekomen. De releasedatum van de game wordt namelijk vervroegd naar 3 oktober. Het spel wordt gemaakt door de ontwikkelaar van Guardians of Middle-Earth en de eerste twee FEAR-games, namelijk Monolith. Het zal zich afspelen in de tijd na The Hobbit en voor het begin van The Fellowship of the Ring. De game komt uit voor de PlayStation 3, PC, PlayStation 4 en Xbox 360.

Nieuws: Lords of the Fallen krijgt Limited Edition

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die de game Lords of the Fallen wilt kopen, want er komt een Limited Edition uit van de game. Ben jij benieuwd wat je zoal krijgt als je de Limited Edition koopt? Bekijk het dan snel hieronder.

Nieuws: LittleBigPlanet 3 krijgt een gesloten bèta

Afdrukken
PDF

We hebben weer een nieuwtje over LittleBigPlanet 3 voor jullie, want de game zal een gesloten bèta krijgen. In augustus moet de bèta plaatsvinden. Er zal een beperkt aantal aan plekken zijn, maar volgens de community manager moeten we niet treuren, want de rest van LittleBigPlanet 3-fans die niet meedoet aan de bèta worden niet genegeerd. LittleBigPlanet 3 komt in november uit voor de PlayStation 4 en PlayStation 3.

Nieuws: Er komt een Limited Edition van Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

Afdrukken
PDF