Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Video: Bekijk wat Share Play is op PlayStation 4

Afdrukken
PDF

Aankomende dinsdag komt eindelijk firmware 2.00 voor de PlayStation 4 en deze zal een aantal leuke veranderingen met zich meebrengen. Wil je weten welke dit zijn, klik dan hier. 1 van de tofste dingen is Share Play en deze zorgt ervoor dat je samen met een vriend of vriendin een game online kan spelen zonder dat deze het spel heeft. Ook kun je een vriend of vriendin helpen door zonder dat jij, zij of hem de game hebt. Snap je het nog? Zo niet dan kun je hieronder het filmpje bekijken dat Sony online heeft gezet waarin alles wordt uitgelegd.

Trailer: Enge monsters verslaan in Bloodborne

Afdrukken
PDF

Van de bloederige game Bloodborne is een nieuwe trailer verschenen. Bloodborne is een actie RPG van de makers van de Dark Souls-games. In de eeuwenoude stad Yharnam moet je je angsten overwinnen en ben je op zoek naar antwoorden. De gotische stad is vervloekt met een vreemde infecterende ziekte die zich razendsnel door de straten verspreidt. Krankzinnigheid, gevaar en de dood loert om iedere hoek in de donkere horror wereld en jij moet hierin zien te overleven. Als je zin hebt om naar enge monsters te kijken, dan moet je hieronder de trailer aanklikken.

Trailer: Vier Halloween met Project CARS

Afdrukken
PDF

Er is van Project CARS een nieuwe trailer verschenen en het gaat hierbij om een Halloween trailer. In de trailer zien we een kasteel en een race in het donker, heel creepy Halloween dus. Daarnaast gaat het ook om gameplay beelden. Ben jij benieuwd naar de nieuwe trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Video: Bekijk het begin van The Witcher 3: Wild Hunt

Afdrukken
PDF

Van The Witcher 3: Wild Hunt is de intro verschenen en deze kun je, als je tenminste tegen spoilers kunt, hieronder bekijken. In Wild Hunt kruip je weer in de huid van de heks Geralt van Rivia. Ten opzichte van de vorige games is The Witcher 3: Wild Hunt meer een open wereld-game, waarin je kunt gaan en staan waar je wilt. Bovendien is Geralt minder bezig met het oplossen van klusjes van anderen. In plaats daarvan houd je je in de game vooral bezig met het afslachten van vijanden en het oplossen van mysteriën.

Trailer: Begin de revolutie in Assassin's Creed: Unity

Afdrukken
PDF

Van Assassin's Creed: Unity is de TV-reclame verschenen. Assassin's Creed: Unity speelt zich af tijdens het door onrust verscheurde Frankrijk van de late 18e eeuw. De Franse Revolutie is in volle gang en je bezoekt in deze hectische periode Parijs. Wil je weten hoe ze game promoten op TV, bekijk dan hieronder de reclame.

Video: Ontdek de Midlands & Himalaya’s in Far Cry 4

Afdrukken
PDF

Er is van Far Cry 4 een nieuwe video verschenen. Ontdek meer over de prachtige Midlands van Kyrat, die gecontroleerd worden door Dr. Noore Najjar. Zij waakt over de drugshandel en beheert de dodelijke Shanath Arena... Maar de gevaren van de arena zijn niets vergeleken met de verraderlijke Himalaya's, waar politieke gevangenen vastgehouden worden in de gevangenis van Durgesh, beheerd door Yuma. Bekijk de video hieronder.

Trailer: Kun jij het overleven op de verloren zee?

Afdrukken
PDF