Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Video: Met de studio van Far Cry 4 naar Nepal

Afdrukken
PDF

Benieuwd wat de makers van Far Cry 4 allemaal moeten doen om jullie de beste Far Cry game ooit voor te schotelen? Dan is onderstaande video ideaal om daar achter te komen. Zo zie je dat de studio op onderzoek trip gaat naar Nepal, waar Far Cry 4 zich afspeelt. Bekijk de video hieronder.

Trailer: Behendigheid en controle in nieuwe FIFA 15 trailer

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe gameplay video verschenen van FIFA 15 die de behendigheid en controlle van de spelers uit de game laat zien. De behendigheid en controle worden volledig aangepast op de situatie die zich op dat moment in de wedstrijd afspeelt. Ben jij benieuwd naar hoe mooi FIFA 15 eruit gaat zien? Klik dan snel op lees meer voor de gameplay video.

Trailer: Tailion en Wraith in Middle-earth: Shadow of Mordor

Afdrukken
PDF

Opnieuw krijgen wij van Warner Bros. en Monolith twee nieuwe trailers van Middle-earth: Shadow of Mordor met dit keer een kijkje naar Talion en Wraith.De game zal zich afspelen in de tijd na The Hobbit en voor het begin van The Fellowship of the Ring. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: TV serie Falling Skies krijgt eigen game

Afdrukken
PDF

In oktober kunnen fans (en natuurlijk ook niet fans) aan de slag met de game van de TNT hit sci-fi drama serie Falling Skies genaamd Falling Skies: The Game. De game is ontwikkeling bij Torus Games, wordt uitgegeven door Little Orbit en gedistrubeerd door Bandai Namco. De game wordt een tactische, strategie RPG in de wereld van de TV serie en komt uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStatation 3. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Gamescom 2014: Square Enix toont line-up

Afdrukken
PDF

Hadden we daarnet Deep Silver die hun line-up toonde daar is het nu de tijd voor Square Enix op hun line-up voor de Gamescom 2014 aan ons te tonen. En we moeten toch zeggen, ze komen niet met niets aan in Duitsland. Benieuwd geworden? Klik dan op lees meer.

Gamescom 2014: Deep Silver toont line-up

Afdrukken
PDF

Deep Silver staat natuurlijk bekend om de Metro en Dead Island franchises, maar de uitgever heeft nog meer titels. Ook Deep Silver zal aanwezig zijn tijdens de Gamescom 2014 in Duitsland en brengt vijf hele imposante games met zich mee. Metro Redux, Risen 3: Titan Lords, Sacred 3, Dead Island: Epidemic en Emergency 5 zullen allemaal aanwezig/speelbaar zijn op de beursvloer

Gerucht: Misschien naar New Jersey in Wakende_Honden

Afdrukken
PDF

Het lijkt erop dat er binnenkort nieuwe DLC van Watch_Dogs gaat verschijnen, want op het officiële Twitteraccount van de game is een afbeelding geplaatst. De nieuwe DLC moet zich afspelen in Camden, New Jersey. Bekijk de afbeelding hieronder.

Trailer: F1 2014 officieel aangekondigd

Afdrukken
PDF

Eindelijk heeft Codemasters het nieuws bekendgemaakt. Het nieuws dat F1 2014 officieel is aangekondigd voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook is er een aankondigings-gameplay trailer verschenen en die kun je natuurlijk hieronder bekijken. Daarnaast hebben we nog een nieuwtje, maar dat lees je als je op lees meer klikt.

Gerucht: Assassin's Creed heet niet Comet

Afdrukken
PDF

Een tijdje ging er het gerucht dat er een Assassin's Creed game voor de last-gen consoles zou komen genaamd Comet, maar dit blijkt een werktitel te zijn geweest. Een Zwitserse retailer heeft namelijk op zijn website geplaatst dat de game Assassin's Creed: Rogue naar de PlayStation 3 en Xbox 360 gaat komen. Vrij snel kwamen we tot de ontdekking dat het bericht inmiddels al weer is verwijderd bij de retailer. Waarschijnlijk gaat het dus om de titel Rogue. Bekijk het bericht hieronder.

Nieuws: Homefront van Crytek overgekocht door Deep Silver

Afdrukken
PDF

Deep Silver heeft de rechten van Crytek op de Homefront-games overgekocht en daarmee is Deep Silver nu de eigenaar van het merk Homefront. De game Homefront: The Revolution wordt nu dus bij Deep Silver Dambuster Studios ontwikkeld. Deep Silver laat weten: ''De talenten uit de studio van Crytek UK in Nottingham worden meegenomen''. Homefront: The Revolution komt in 2015 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.