Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Review: The Sims 4

Afdrukken
PDF

Mijn leven is prima. Ik ben aan het studeren om van mijn hobby mijn werk te maken, journalist zijn namelijk. Heb een super lieve vriendin en ik mag nog steeds in het huis van mijn ouders wonen. Maar ook ik droom en om die dromen net wat sneller in vervulling te laten gaan, ben ik aan de slag gegaan met De Sims 4.

Trailer: Need for Speed Rivals krijgt Complete Edition

Afdrukken
PDF

EA komt met een complete editie van hun race game Need for Speed Rivals. Erg origineel is de naam niet; Need for Speed Rivals: Complete Edition, maar dat maakt niet uit. In dit complete pakket krijg je alle DLC die voor de game is uitgekomen. De game komt 24 oktober uit. Bekijk de beelden van de game hieronder.

Trailer: PES 2015 toont zich in nieuwe Fox Engine

Afdrukken
PDF

Winning Eleven 2015 heeft sinds vandaag een speelbare demo in Japan. Ja leuk zullen jullie nu denken, maar wat is Winning Eleven 2015? Nou, dat is PES 2015 in Japan. Waarom de game daar een andere naam heeft is onbekend maar dankzij de Japanners hebben wij nu wel een nieuwe trailer.

Trailer: De cast van Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Afdrukken
PDF

Van Sherlock Holmes: Crimes & Punishments is een nieuwe video verschenen. In de video is de cast te zien die jou een onvergetelijk avontuur laat beleven. Bekijk hieronder als je wilt weten wat Sherlock nu weer uitspookt.

Trailer: Sir Hammerlock & Mr Torque in nieuwe Borderlands

Afdrukken
PDF

2K heeft een nieuwe trailer van Borderlands: The Pre-Sequel! online gezet. Borderlands: The Pre-Sequel! speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit de eerste Borderlands en Borderlands 2. De game vertelt het verhaal van hoe de slechterik uit Borderlands 2, Handsome Jack, is verworden tot de persoon die hij is. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Trailer: Maya in actie in tweede seizoen Killer Instinct

Afdrukken
PDF

Het tweede seizoen van Killer Instinct komt eraan en we gaan als eerst naar de jungle voor de jungle koningin Maya. Van Maya is er één trailer verschenen en meerdere screens. Het tweede seizoen van Killer Instinct komt alleen naar de Xbox One vanaf 15 oktober.

Gameplay: Final Fantasy Type 0-HD in actie

Afdrukken
PDF

Final Fantasy Type 0-HD zal op 20 maart 2015 uitkomen op de Xbox One en PlayStation 4. Dit maakte ontwikkelaar en uitgever Square Enix bekend op de Tokyo Game Show. De game gaat vijftig euro kosten en wie de game koopt, krijgt een demo van Final Fantasy 15 erbij. Tot slot hebben ze nog een gameplay trailer voor je.

Nieuws: Metal Gear Solid Collection 2014 blijkt kledinglijn

Afdrukken
PDF

"Goed nieuws voor iedereen die van collecties houdt." Zo begon ik op 11 september het nieuwsbericht over een mogelijke Metal Gear Solid Collection 2014. Nu, precies een week later, blijkt het niet om een gamecollectie te gaan maar om een kledinglijn. Helaas, geen nieuwe collectie voor de liefhebber.

Trailer: Wordt bang van Silent Hills

Afdrukken
PDF

Doe het licht uit en de gordijnen dicht, want Hideo Kojima heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Silent Hills. Als je graag bang wilt zijn en wilt schrikken dan moet je, als je durft, hieronder de trailer bekijken.

Video: 20 minuten van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Afdrukken
PDF

Tijdens de Tokyo Game Show heeft Hideo Kojimamaar liefst 20 minuten van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain laten zien. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is een nieuwe Metal Gear Solid-game die een open wereld heeft in plaats van verschillende levels.  Als je de komende 20 minuten niks te doen hebt, dan kun je de video hieronder bekijken.