Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Standalone DLC The Old Blood voor Wolfenstein

Afdrukken
PDF

Vanaf 6 mei kunnen alle Wolfenstein spelers aan de slag met de standalone-dlc Wolfenstein: The Old Blood. Hierin wordt in acht hoofstukken twee verschillende verhalen verteld die in elkaar overlopen. Allebei de verhalen spelen zich af in 1946, voor Wolfenstein: The New Order. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Nieuws: PlayStation Store update 04-03

Afdrukken
PDF

Het is weer woensdag en we weten allemaal wat dit betekent, juist, PlayStation Store Update dag. We hebben alle nieuwe games en sales voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk het snel hieronder.

Nieuws: Speciale edities en releasdatum Metal Gear Solid V bekend

Afdrukken
PDF

Konami heeft zowel de releasedatum als de twee speciale edities van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bekend gemaakt. De game komt 1 september uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. De PC versie verschijnt 15 september. Bekijk de twee speciale edities hieronder.

Trailer: Eerste beelden Warhammer: The End Times - Vermintide

Afdrukken
PDF

Warhammer: The End Times - Vermintide werd niet zo heel lang geleden aangekondigd maar nog zonder beelden. Daar komt nu een klein beetje verandering in. Vanaf de GDC in San Fransisco komt ontwikkelaar Fatshark met wat korte gameplay beelden. Check ze hieronder.

Video: Sony toont Project Morpheus; eerste helft 2016 in de winkel

Afdrukken
PDF

Afgelopen nacht hield Sony een persconferentie op de GDC en maakte daar bekend dat de Virtual Reality-bril Project Morpheus in de eerste helft van 2016 in de winkels moet liggen. Naast deze onthulling, heeft Sony ook een nieuwe video van Project Morpheus online gezet. Bekijk die hier.

Trailer: Speel met je Amiibo's in Mario Party 10

Afdrukken
PDF

Ben jij benieuwd wat voor een functionaliteiten Amiibo figuren krijgen in Mario Party 10? Dan moet je maar snel op lees meer klikken om erachter te komen. Nintendo heeft namelijk een trailer vrijgegeven waar Amiibo centraal staan. Bekijk hem hieronder.

Trailer: Wasteland 2 komt naar de Xbox One

Afdrukken
PDF

Wasteland 2 verscheen op 19 december van het vorig jaar al op de PC, maar Microsoft heeft de game tijdens de Games Developers Conference ook aangekondigd voor de Xbox One. Lichteffecten, art, voice over en personage-modellen zullen worden vernieuwd in deze versie. Bekijk de remake beelden hieronder in een trailer.

Trailer: Ontdek de nieuwe survival horror game Pamela

Afdrukken
PDF

Als er een nieuwe survival horror game wordt aangekondigd, zijn er twee mensen die vooraan in de rij staan om als eerst met de game aan de slag te kunnen. PewDiePie (YouTube gamer) en ik! Maar helaas moeten wij beide tot 2016 wachten tot we aan de slag kunnen met Pamela. Bekijk de eerste beelden van de game hieronder en zeg of jij er ook zo naar uit kijkt!

Trailer: De muziek video van White Night is hier

Afdrukken
PDF

De PlayStation 4 game waar ik in het de vorige post over had, is de stijlvolle survival horror game White Night. Ook deze game komt morgen alweer uit en daarom trakteert OSome Studio's ons op de muziek video van de game. Bekijk en luister vooral naar de trailer hieronder.

Trailer: Het verhaal van Oreshika: Tainted Bloodlines

Afdrukken
PDF

Morgen is het alweer woensdag en dat betekend dat de PlayStation Store hier in Nederland weer ge├╝pdated wordt met verse content. Waar we straks nog een game hebben die naar de PlayStation 4 komt morgen, is het nu tijd voor Oreshika: Tainted Bloodlines voor de PlayStation Vita. Vanaf morgen is de game te downloaden en nu kan je genieten van de Story Trailer. Bekijk de beelden hieronder.