Wat te doen in Corona quarantaine?

Aanbevolen

Zo game je gezond!

Als je thuis komt na een lange dag school wil je het liefst natuurlijk lekker onderuit zakken. Al helemaal...

De Sims 4 review 5 jaar later

  Met de 20e verjaardag van De Sims onlangs, is het een goed moment om De Sims 4 te reviewen vijf jaar...

Webhosting: wat moet je weten?

Webhosting is een van de basistechnologieën van internet. Een website kan niet bestaan ​​zonder hosting. In het verleden gebruikten...

De benodigdheden voor de reizende entrepreneur

‘Digital nomads’ zo worden ze genoemd. Mensen die met een laptop en een backpack de wereld rondreizen en hun...

Makkelijk geld verdienen in een online casino

Ben jij op zoek naar een makkelijke en vermakelijke manier om online veel geld te verdienen? Als...

Een paar maanden geleden leek het nog ver weg. Met lede ogen keken we toe hoe het leven in China gedomineerd werd door een gemene griep. Het spookte wel rond in ons hoofd, en iedere dag lazen we over de slachtoffers in de krant. En toen overschreed het virus de landsgrenzen van China. Zelfs continentale grenzen werden overschreden. Het virus bereikte Europa. En het was aftellen tot de eerste geïnfecteerde in ons eigen koude kikkerlandje zich zou melden.

In de ban van Corona

In ieder geval de komende drie weken staat ons teken in het teken van Corona. Vooralsnog mogen we nog naar buiten, maar wat als er soortgelijke maatregelen worden genomen zoals in Spanje en Frankrijk het geval is? Daar mag je alleen naar buiten voor boodschappen en om de hond uit te laten. En wat gaan we doen als de quarantaine niet gaat over weken, maar over maanden?

Belangrijk is niet in paniek te raken. Zelf merk ik dat ik eindeloos kan piekeren over de hoeveelheid 'nuttige dingen' die ik nu had kunnen doen, maar die ik niet kan doen. Cultuur snuiven, zwemmen in het zwembad, mijn favoriete artiesten in Tivoli bekijken en natuurlijk gewoon op werk stappen maken. Je kan echter de situatie niet veranderen, er is sprake van overmacht. Daarom is het beter mee te gaan met de flow. En je hoofdzorgen te minimaliseren.

Ontspanning

Neem eens tijd voor ontstpanning thuis! Misschien zijn er spellen die je vroeger eindeloos hebt gespeeld, en je nu weer eens uit de kast kunt trekken. Veel gaming instanties geven vanwege de situatie ook flinke kortingen. In mijn geval was The Sims hét spel dat ik vroeger eindeloos kon spelen. EA games heeft de prijs tijdelijk verlaagd tot slechts vijf euro. Niet alleen kan ik me vermaken met het bouwen van huizen, het spelen met de levens van die arme Sims. Maar er is ook een hele community rondom dergelijke spellen. Forums staan vol met tips, grappige verhalen en gaming video's. Ik denk dat ik binnenkort mijn eigen game video de sims 4 ga maken. Ook kan je via online chat services in contact blijven met je vrienden, en samen gamen. Toch nog sociaal contact!

Lezen

Op mijn boekenplank staat een hele reeks boeken die ik nooit heb uitgelezen. Je herkent het waarschijnlijk wel: je begint in een boek en hebt niet de discipline het boek ook daadwerkelijk uit te lezen. Je kent half het verhaal, maar het is te lang geleden om het weer helemaal helder op te ratelen. Tegelijkertijd heb je geen zin om het boek van voor af aan te gaan lezen. Dit is dé tijd om dat dus wel te doen.

Kortom, gebruik deze tijd om juist die dingen te doen waar je normaal de tijd niet voor neemt, 'omdat je wel wat beters te doen hebt'.

Laatste berichten

Een gepersonaliseerde drinkfles van Flaske is een goed cadeau

Water drinken zit, inmiddels, bij veel mensen helemaal in het systeem. Zeker na de warme zomer die we net...

Hobby’s waar je niet eerder aan hebt gedacht

We hebben allemaal zo onze eigenaardigheden. We zijn niet allemaal de meest normale wezens en dat zie je soms ook terug in onze hobby’s....

Hoe kun je een game card inleveren?

Door de groei in het aantal gameconsoles, én in het aantal fanatieke gamers, worden ook de bijbehorende cadeaukaarten steeds populairder. De grootste gameconsoles, zoals...

Waarom kiezen voor een iPhone telefoon?

Het is een eeuwige discussie: kies je voor een iPhone of een Android telefoon? Hoewel de een al direct zeker van de zaak is,...

De wondere wereld van Pokemon

Hou je van het Pokémon kaartspel? Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent, dit artikel is voor jou! In...

More Articles Like This