Alles over de nieuwste iPhone 14

De meeste mensen zijn wel bekend met het merk Apple. Niet gek, want de smartphones van dit merk zijn nog steeds de meest verkochte ter wereld. Het nieuwste model, de iPhone 14, ligt alweer in de winkel. Ondanks dat de verkoop van smartphones aan het afnemen is, verwacht Apple in totaal 220 miljoen stuks van dit nieuwe model te verkopen. In dit blog geven wij je alle informatie over de diverse soorten van deze nieuwe Apple iPhone 14.

Verschillende modellen

De iPhone 14 is de opvolger van de iPhone 13. Apple brengt binnen deze versie niet een model uit, maar vier. Het basismodel, de iPhone 14, is even groot als de 13. Het scherm is 6.1 inch en de camera’s zijn net iets beter dan die van de vorige versies. Deze telefoon heb je ook in een formaat groter: de iPhone 14 Plus. Deze smartphone is extra groot en heeft een scherm van 6.7 inch. Wanneer je veel onderweg bent en programma’s aan het streamen bent, is deze versie een aanrader. Daarnaast heb je nog de iPhone 14 Pro. Deze versie is even groot als het basismodel maar heeft een scherpere hoofdcamera en de nieuwste, snelste processor, genaamd de Bionic. Als laatste heb je deze versie ook in een groter formaat. Dit model, oftewel: de iPhone 14 Pro Max heeft dezelfde functies als de Pro, maar heeft de grootte van de Plus. Dit is dus een combinatie van beide smartphones!

Specificaties

Deze nieuwe smartphone is dus een opvolger van de iPhone 13. Aan het design is dit ook zeker te merken, deze verschilt niet veel met de vorige versie. Het toestel is netjes afgewerkt en is waterdicht. De smartphone heeft een Super Retina led-scherm en heeft ronde randen als afwerking. De iPhone komt in vijf verschillende kleuren, namelijk: zwart, wit, rood, paars en blauw. De Pro versies komen in de kleuren: zwart, zilver, goud en dieppaars. Wat voornamelijk verbeterd is aan de nieuwste iPhone is de voorcamera. Met deze camera kan je nu in 4K filmen. Ook laat deze camera 38% meer licht binnen door het aangepaste diafragma. Daarnaast beschikt de iPhone over een de A15 Bionic Chip. Deze chip is energiezuinig en krachtig en komt met een werkgeheugen van zes gigabytes.

Wat kost de iPhone?

Wanneer je de prijzen gaat vergelijken, is de iPhone 14 het goedkoopste model van de vier. Deze versie heb je al in huis vanaf 909 euro. Wanneer je dit geld niet hebt liggen, of dit bedrag niet in een keer kan betalen, dan kan je ook mobiele abonnementen vergelijken. Als je op deze manier de nieuwste iPhone aanschaft, sluit je een contract af en betaal je een vast bedrag per maand voor een bepaalde tijd. Via Prijsvergelijken.nl kan je zien waar je het goedkoopste uit bent. De iPhone 14 Max, de grotere versie, is beschikbaar vanaf 1009 euro. Wanneer je gaat voor de Pro versie betaal je minimaal 1259 euro en wil je deze iPhone in zijn grootste formaat, de Pro Max, dan heb je de iPhone in huis vanaf 1359 euro. Welke van de vier modellen ga jij binnenkort aanschaffen?