Waarom kiezen voor een iPhone telefoon?

Het is een eeuwige discussie: kies je voor een iPhone of een Android telefoon? Hoewel de een al direct zeker van de zaak is, blijft de ander langer twijfelen. En daar is niets mis mee! Ben je nog aan het uitzoeken waar je liever voor kiest? We helpen je graag op weg. In dit artikel leggen we je uit waarom een iPhone telefoon een slimme keuze is.

Hoogwaardige kwaliteit

In algemene zin kun je stellen dat Apple producten van een hoogwaardige kwaliteit maakt. Dat geldt dus ook voor de telefoons! Er wordt weleens beweerd dat Android telefoons sneller kapot gaan. Dat niet alleen: in de wereld van Android als besturingssysteem, zijn er een heleboel aanbieders van telefoons. Het maakt het alleen nog maar ingewikkelder om te kiezen. Met een telefoon van Apple, een iPhone dus, kun je vertrouwen op de kwaliteit. Zorg er natuurlijk wel voor dat je je telefoon goed beschermt, zodat ‘ie extra lang meegaat. Telefoonhoesjes zijn onmisbaar: ze maken je telefoon minder breekbaar bij een val. Er zijn veel iPhone hoesjes om uit te kiezen, zoals een minimalistische case of juist een hoesje met een leuke print erop.

Snel besturingssysteem

De nieuwste iPhones kennen een enorm snel besturingssysteem. Hoewel het verschil met Android toestellen misschien soms klein kan zijn, valt er zeker iets voor te zeggen om een snelle mobiel te kiezen. Zo werkt het toestel namelijk net even lekkerder en soepeler!

Slimme technologie

Apple staat bekend om het ontwikkelen van goede technologie. Denk maar aan Face ID, waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen middels 3D-technologie. Ook Animoji en Memoji zijn uitgevonden door Apple, en werken niet op een Android telefoon.

Goede camera

Er zijn ook zeker Android toestellen te vinden met een goede camera, maar de iPhone tipt hier tevens aan – met name als je een modern toestel koopt. Van de selfiecamera aan de voorkant tot de camera aan de achterkant, je kunt er prachtige beelden mee maken. Dit geldt zowel voor foto’s als video’s!

Veel opslaggeheugen

Maak je graag veel foto’s en video’s? Of bewaar je veel andere bestanden op je telefoon? Dat is geen punt met een iPhone: de telefoons hebben relatief veel opslaggeheugen. Je hoeft geen los geheugenkaartje te gebruiken.

Synchronisatie met Apple producten

Maak je al gebruik van een MacBook of een ander Apple product? Dan kun je deze apparaten perfect synchroniseren met een iPhone. Zet bijvoorbeeld eenvoudig bestanden over, of werk in dezelfde apps en programma’s tegelijkertijd. Het ecosysteem is heel gebruiksvriendelijk en werkt soepel.

Vormgeving

Liefhebbers van Apple producten zoals de iPhone zullen steevast de vormgeving als reden noemen om voor de iPhone te kiezen. Deze wordt omschreven als modern en stijlvol, alsmede praktisch en tijdloos. Apple steekt veel tijd in het ontwikkelen van een nette vormgeving, die bij Android toestellen wat rommeliger kan ogen. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft natuurlijk, en of je dit belangrijk vindt! Maar het is zeker een punt om rekening mee te houden.