Een gepersonaliseerde drinkfles van Flaske is een goed cadeau

Water drinken zit, inmiddels, bij veel mensen helemaal in het systeem. Zeker na de warme zomer die we net achter de rug hebben is het drinken van water steeds meer ingeburgerd geraakt. En dat is goed. Water drinken helpt niet alleen goed tegen de dorst, het is ook nog eens goed voor je lijf en voor je huid. Met ongeveer twee liter water per dag ben je al best goed bezig. En ja, dat mag gewoon kraanwater zijn. Tenminste als je in Nederland bent. De waterkwaliteit is hier dusdanig dat je er heel wat van kunt drinken. Maar waar drink je dat water uit? Uit een gepersonaliseerde drinkfles van Flaske natuurlijk. Deze gepersonaliseerde drinkfles is stoer en houdt het water fijn koel. Je hebt er de hele dag plezier van.

Wat zet je op de gepersonaliseerde drinkfles?

Wil je de gepersonaliseerde drinkfles cadeau geven? Dan is het wel zo fijn voor de ontvanger als de naam van deze persoon er gewoon op staat. Er kan dan geen verwarring ontstaan over van wie deze gepersonaliseerde drinkfles nu eigenlijk is. Maar je kunt de gepersonaliseerde drinkfles ook voorzien van een activiteit en een jaartal. Ik noem maar wat: "Jeu de Boulescompetitie 2022¨. Alle deelnemers van de Jeu de Boulesclub kunnen dan een eigen gepersonaliseerde drinkfles aanschaffen of je geeft er iedereen een namens de club. Jeu de Boules is een spel dat, over het algemeen, buiten wordt gespeeld en dan is wat extra water geen overbodige luxe.

Kan ik ook het bedrijfslogo erop kwijt?

Je kunt op de gepersonaliseerde drinkfles niet alleen een naam kwijt, maar ook een bedrijfslogo. Je kunt de fles in veel verschillende kleuren bestellen en zo iedere afdeling een eigen kleur geven of er wat anders creatiefs mee doen. Deze drinkfles is ook ideaal voor op school. Je kunt ieder kind een drinkfles geven met daarop het logo van de school. Wist je dat er speciale drinkflessen zijn in kindermaten?

Drink water, de hele dag door

Natuurlijk lust je af en toe ook wel een bakkie koffie of een kopje thee, maar drink vooral veel water de hele dag door. Het is, zoals gezegd, gezond en goed voor je en het zorgt ook nog eens voor een voller gevoel. Je eet minder en je hongergevoel blijft langer weg. Water drinken kan je dus ook goed helpen wanneer je aan de lijn bent of wilt afvallen. Wil je wel eens een ander smaakje? Doe er dan een schijfje citroen of komkommer bij. Lekker fris!