Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Maak zombies op verschillende manieren af

Afdrukken
PDF

Techland heeft een nieuwe trailer online gezet van Dying Light en daar in is te zien hoe je de zombies in verschillende vallen kan lokken. Dying Light bevind je je in een Zuid-Amerikaans ogende stad, waar een zombieplaag is uitgebroken. Samen met een paar andere overlevenden moet je elke dag proberen zoveel mogelijk spullen te verzamelen om zodoende de bloeddorstige zombies in de nacht uit te kunnen schakelen. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Video: Kijkje bij Tales from the Borderlands

Afdrukken
PDF

Telltale Games heeft een video uitgebracht van Tales from the Borderlands die ons een kijkje achter de schermen van de game laat zien. Tales from the Borderlands is een episodische vertelling van het verhaal in het Borderlands-universum. In vijf episodes, zoals met o.a. The Walking Dead was, zul kennis maken met Handsome Jack, Fiona en Rhys. De eerste episode heet Zer0 Sum en zal binnenkort verschijnen. Bekijk de video hieronder.

Trailer: DLC pakket van DriveClub laat zich zien

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer verschenen van een van de twee gratis DLC pakketten die DriveClub zal ontvangen door hun serverproblemen. Het gaat hierbij om beelden van het Ignition Expansion Pack. Dit DLC pakket zal vijf nieuwe auto's bevatten. Dit zijn W Motors Lykan Hypersport, Caterham SP/ 300.R, KTM X-Bow R, BMW M4 en Renault Twin’Run Concept. Ook bevat de DLC 11 nieuwe events en 5 trophies. Bekijk de trailer hieronder.

Screens: Enge monsters en plaatsen in Bloodborne

Afdrukken
PDF

Van de bloederige game Bloodborne zijn nieuwe screens verschenen. Bloodborne is een actie RPG van de makers van de Dark Souls-games. In de eeuwenoude stad Yharnam moet je je angsten overwinnen en ben je op zoek naar antwoorden. Als je zin hebt om naar enge monsters te kijken, dan moet je hieronder de screens bekijken.

Trailer: Free-to-play sci-fi shooter WarFrame krijgt nieuwe update

Afdrukken
PDF

Van de free-to-play sci fi shooter WarFrame is er een nieuwe trailer verschenen. De game is al een tijdje uit maar krijgt nu weer een nieuwe grote update genaamd 'Archwing'. Bekijk de trailer van de update hieronder en laat hieronder weten wat je van de game vindt.

Video: De Map Editor van Far Cry 4 uitgelicht

Afdrukken
PDF

Ubisoft heeft een nieuwe video online gezet waarin de Map editor van Far Cry 4 wordt uitgelicht. Ben jij benieuwd wat je allemaal kan maken als je aan de slag gaat met de Map Editor? Bekijk dan snel hieronder de video.

Nieuws: Trails Fusion krijgt eindelijk de 'Teams' update

Afdrukken
PDF

Begin 2015 ga ik opzoek naar drie teamgenoten. Nee, niet voor G-elftal om te voetballen, maar voor Trials Fusion. Samen met jouw team kan je het dan opnemen tegen andere teams. Eindelijk introduceert Ubisoft en RedLynx 'teams' voor Trials Fusion, een gratis update die nu te downloaden is. Het online racen met je team kan pas vanaf begin 2015. In totaal kan je wel met 50 mensen in een team, maar met 4 mensen tegelijk online op de Xbox 360 en 8 op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Trailer: Eerste beelden Game of Thrones-game verschenen

Afdrukken
PDF

Er is van de game Game of Thrones een korte teaser verschenen. De teaser trailer geeft een kleine indruk van wat we van de game mogen verwachten. Game of Thrones moet maar liefst 6 episodes gaan krijgen en de eerste, Iron From Ice, moet dit jaar nog uitkomen. Bekijk de teaser trailer hieronder.

Screens: Nieuwe beelden Project CARS verschenen

Afdrukken
PDF

Er zijn een aantal nieuwe screens verschenen van Project CARS. De game draait op een vergevorderde versie van de Madness-engine, waar ook diverse Need for Speed-games op hebben gedraaid. Ben jij benieuwd naar de nieuwe screens? Bekijk ze dan snel hieronder.

Video: Openingscène DLC Destiny in beeld

Afdrukken
PDF

Er is een video verschenen van de nieuwste DLC, The Dark Below, van Destiny. Echter was het niet de bedoeling dat dit online kwam, omdat het een uitgelekte video is. Dankzij de DLC krijg je Bounty-, Strike-, en Raid-missies. Daarnaast krijg je door middel van de DLC ook nog nieuwe wapens en armor. Als laatste bevat hij ook nog nieuwe materialen en manieren om je wapens te upgraden. Bekijk de video hieronder.