Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Ga ná Mars nu ook naar Venus in Destiny

Afdrukken
PDF

Als je altijd al naar de planeet Mars wilde gaan, maar je helaas niet mocht van de NASA is er goed nieuws. In Destiny kan dit namelijk zonder moeite en zelfs een doorreis naar Venus wordt aangeboden in de game. Enige wat je er voor moet doen is de game kopen en spelen. Wil je weten hoe Venus eruit ziet in Destiny? Bekijk dan hieronder de nieuwste trailer van de game. Van Mars hadden we vrijdag al een trailer, die is hier te zien.

Gameplay: Bloodborne laat onze ooster-buren griezelen

Afdrukken
PDF

Sony heeft tijdens de E3 van dit jaar een geheel nieuwe franchise genaamd Bloodborne aangekondigd. Deze franchise zal worden gemaakt door de bedenker van Resident Evil. Nog voordat het spel uit zal komen, zal hij speelbaar zijn op alle grote beurzen. De eerste daarvan is Gamescom. Vanaf die beursvloer zijn nu nieuwe gameplay beelden verschenen.

Gameplay: Reis door de magische wereld van The Witcher 3

Afdrukken
PDF

Het is niet alleen maar spreuken uitspreken en slaan met zwaarden in The Witcher 3: Wild Hunt. Je kan ook op onderzoek uitgaan om mysteries op te lossen of te voet of te paard door de prachtige wereld reizen. Bekijk 35 minuten aan gameplay en zie de pracht van The Witcher 3: Wild Hunt.

Nieuws: Ubisoft gaat vol voor next-gen

Afdrukken
PDF

Slecht nieuws voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U bezitters die niet beschikken over een next-gen console. Hun geliefde console gaat in 2015 vele malen minder games uit de stal van Ubisoft ontvangen. Door de meevallende verkoopcijfers van hun games op de PlayStation 4 en Xbox One gaat Ubisoft zijn aandacht vestigen op die consoles. De Wii U blijft nog ondersteund worden door Just Dance, waarvan het nieuwe deel in oktober het levenslicht ziet.

Nieuws: Dong Nguyen komt met nieuwe game: Swing Copters

Afdrukken
PDF

Ben jij een van de gelukkige die Flappy Bird nog steeds op zijn telefoon heeft staan en zijn vrienden daarmee jaloers kan maken? Dan is er slecht nieuws want je vrienden gaan binnenkort allemaal Swing Copters spelen. De game is van dezelfde maker, Dong Nguyen, en kan gezien worden als een regelrechte kloon. Al moet je nu niet verticaal maar horizontaal bewegen. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Video: Xbox One krijgt nieuwe systeemupdate

Afdrukken
PDF

Voor iedereen die de Xbox One heeft geïmporteerd, is nu een firmware-update beschikbaar. Deze bied onder andere de mogelijkheid om 3D blu-ray's te kijken op de console. Ook kan je nu content downloaden buiten de console waarna je console het automatisch download. Hieronder kan je alle wijzigingen zien in een video van Major Nelson.

Nieuws: No Man's Sky krijgt triljoenen verschillende planeten

Afdrukken
PDF

Hello Games werkt aan No Man's Sky en deze titel was de grote verrassing op de afgelopen E3. No Man's Sky is een first-person science-fiction game die volgens Sean Murray, co-founder van Hello Games, de grootste game ooit gemaakt is.

Nieuws: Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack krijgt releasedatum

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die uitkijkt naar Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack. Dit grote pakket met heel content komt 7 november uit. Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes Editie komt al in september uit. Bekijk hieronder de Toy Box Combo Pack eruit ziet en wat er allemaal in zit.

Nieuws: Season pass bekend van Shadow of Mordor

Afdrukken
PDF

Er is nieuwe informatie verschenen van de game Middle-Earth: Shadow of Mordor en dit keer over de season pass. Middle Earth: Shadow of Mordor zal zich afspelen in de tijd na The Hobbit en voor het begin van The Fellowship of the Ring.

Video: Pete Hines speelt ruim een uur The Evil Within

Afdrukken
PDF

Pete Hines, Vice President van PR en Marketing bij Bethesda, heeft een video online gezet waarin hij The Evil Within speelt. Hij geeft hier commentaar bij en legt wat dingen uit over de game, maar voornamelijk zie je hoeveel plezier hij met de game heeft. Bekijk de video hieronder.