Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Gerucht: Misschien naar New Jersey in Wakende_Honden

Afdrukken
PDF

Het lijkt erop dat er binnenkort nieuwe DLC van Watch_Dogs gaat verschijnen, want op het officiële Twitteraccount van de game is een afbeelding geplaatst. De nieuwe DLC moet zich afspelen in Camden, New Jersey. Bekijk de afbeelding hieronder.

Trailer: F1 2014 officieel aangekondigd

Afdrukken
PDF

Eindelijk heeft Codemasters het nieuws bekendgemaakt. Het nieuws dat F1 2014 officieel is aangekondigd voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook is er een aankondigings-gameplay trailer verschenen en die kun je natuurlijk hieronder bekijken. Daarnaast hebben we nog een nieuwtje, maar dat lees je als je op lees meer klikt.

Gerucht: Assassin's Creed heet niet Comet

Afdrukken
PDF

Een tijdje ging er het gerucht dat er een Assassin's Creed game voor de last-gen consoles zou komen genaamd Comet, maar dit blijkt een werktitel te zijn geweest. Een Zwitserse retailer heeft namelijk op zijn website geplaatst dat de game Assassin's Creed: Rogue naar de PlayStation 3 en Xbox 360 gaat komen. Vrij snel kwamen we tot de ontdekking dat het bericht inmiddels al weer is verwijderd bij de retailer. Waarschijnlijk gaat het dus om de titel Rogue. Bekijk het bericht hieronder.

Nieuws: Homefront van Crytek overgekocht door Deep Silver

Afdrukken
PDF

Deep Silver heeft de rechten van Crytek op de Homefront-games overgekocht en daarmee is Deep Silver nu de eigenaar van het merk Homefront. De game Homefront: The Revolution wordt nu dus bij Deep Silver Dambuster Studios ontwikkeld. Deep Silver laat weten: ''De talenten uit de studio van Crytek UK in Nottingham worden meegenomen''. Homefront: The Revolution komt in 2015 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Nieuws: Sony deelt weer uit in de PlayStation Store

Afdrukken
PDF

Woensdag is PlayStation dag, want Sony heeft haar store weer voorzien van een update. Er zijn namelijk een aantal nieuwe games verschenen. Daarnaast is de Summer Sale begonnen en zijn de PlayStation Plus games van Augustus bekend, deze kan je vanaf volgende week downloaden.

Trailer: Welke emoties zie jij het liefst bij je Sims

Afdrukken
PDF

Een van de belangrijkste functies in The Sims worden de emoties van de Sims. Zo kan jij je Sim heel bang maken voor alles wat maar beweegt, heel gelukkig met een gezinnetje of eenzaam omdat er geen succes is in de liefde. Bekijk hieronder de trailer en zie tevens wat gameplay.

Trailer: Zie Sheik in actie in Hyrule Warriors

Afdrukken
PDF

En opnieuw is er een video verschenen van de game Hyrule Warriors. Dit keer staat het personage Sheik in de video's centraal. In de video zie je het personage in actie. Hyrule Warriors smelt de populaire The Legend of Zelda-franchise van Nintendo samen met die van Tecmo Koei's Dynasty Warriors-reeks.

Screens: Zie de Assassin's in Parijs aan het werk

Afdrukken
PDF

Er zijn nieuwe screens en artwork verschenen van Assassin's Creed: Unity. Maar dat is niet alles, ook is er een screen verschenen van Elise en dat wel de figurine van Elise. Bekijk alles hieronder.

Nieuws: Nieuwe details van Tom Clancy's The Division

Afdrukken
PDF

Er zijn nieuwe details verschenen van Tom Clancy's: The Division. Examiner had een interview met Fredrik Rundqvist, executive producer van The Division, en hij maakte onder andere bekend dat de game een Green Zone kent. Wat dit inhoud, dat lees je hieronder.

Nieuws: EA Access komt eraan voor Xbox One

Afdrukken
PDF

EA komt met een nieuwe abonnements-dienst voor Xbox One-bezitters onder de noemer EA Access. EA Access gaat $4,99 per maand of $29,99 per jaar kosten, maar de precieze prijzen in euro's hebben we nog niet. Als lid krijg je toegang tot een soort PlayStation Plus-collectie van de EA games. De dienst start met FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 en Battlefield 4 in een bèta periode die in Amerika al begonnen is bij een aantal spelers en elke maand zullen er nieuwe games worden toegevoegd. Ook krijgen abonnees 10% korting op digitale EA content op de Xbox One. Als laatste krijgen de leden ook nog eens vijf dagen eerder toegang tot bepaalde nieuwe games. Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15, en Dragon Age: Inquisition zijn de eerste games.  Helaas komt dit niet op de systemen van Sony, wan zij wilden dit niet.