Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Bekijk hoe Parijs tot leven komt in Assassin's Creed Unity

Afdrukken
PDF

Komkommertijd, zo wordt deze periode vaak aangeduid. Tot net voor de Gamescom is het nieuws schaars en laten maar niet praten over nieuwe games. Maar daar heeft Ubisoft blijkbaar schijt aan. Bekijk de eerste experience trailer van Assassin's Creed Unity en leer meer over de Anvil engine en hoe de kracht van de nieuwe consoles gebruikt wordt om Parijs tot in de kleinste detail tot leven te brengen!

Nieuws: Britse auto's op de circuits van GRiD: Autosport

Afdrukken
PDF

Van GRiD: Autosport is een nieuwe video verschenen waarin drie van de bekendste Britse Auto's te zien zijn. Deze auto's zijn nu te downloaden als 'Best of British Pack' voor €2,99 of gratis als je een Season Pass hebt. Wil je weten welke auto's dat zijn, bekijk het dan hieronder.

Trailer: Zie wat het Vanguard Armoury Pack van Destiny inhoud

Afdrukken
PDF

Wanneer je Destiny pre-orderd bij specifieke gamewinkels, dan krijg je de Vanguard Armoury Pack er gratis bij. Vandaag is er een nieuwe trailer online gezet waarin te zien is wat er allemaal in dit Vanguard Armoury Pack zit. Benieuwd? Check de video hier beneden en laat weten of jij de game al hebt gepre-orderd.

Nieuws: Update 5.1.0 uit voor Nintendo Wii U

Afdrukken
PDF

Update 5.1.0 is uit voor de Wii U. Dit maakt het onder meer mogelijk om je Nintendo Network ID en je Nintendo eShop-aankopen over te zetten van de ene Wii U naar de andere. Daarnaast kan je de Nintendo eShop nu ook bedienen met de Wii-afstandbediening en Wii U-controller Pro. De systeemupdate is 295MB groot en wordt vanzelf gedownload als je jouw Wii U opstart.

Screens: Het regent in Project Cars

Afdrukken
PDF

Terwijl hier in de Nederland de zon lekker schijnt heeft uitgever Bandai Namco een paar nieuwe screens vrijgegeven van Project Cars waarop te zien is dat het regent. Project Cars biedt een realistische racesimulatie. De game draait op een vergevorderde versie van de Madness-engine, waar ook diverse Need for Speed-games op hebben gedraaid. Het spel zal meer dan zestig gelicenseerde auto's en meer dan 35 racetracks bevatten. Bekijk de mooie regenachtige screens hieronder.

Trailer: Media Molecule bezig met nieuwe game

Afdrukken
PDF

Media Molecule, de makers van o.a. LittleBigPlanet en TearAway, zijn waarschijnlijk bezig met een nieuwe game. Het bedrijf heeft namelijk een trailer online gezet waarin ze vertellen dat je je fouten moet omarmen. Wat ze hier precies mee bedoelen is onduidelijk, maar de kans is groot dat het om een nieuwe game gaat. Het zou dus best wel eens kunnen dat er dit jaar, naast LittleBigPlanet 3, nog een game van Media Molecule zal uitkomen. Bekijk hieronder de rare trailer.

Trailer: Link gebruikt graag zijn Power Gloves

Afdrukken
PDF

Van Hyrule Warriors is een nieuwe trailer verschenen en deze keer staat Link met zijn Power Gloves erin centraal. Hyrule Warriors smelt de populaire The Legend of Zelda-franchise van Nintendo samen met die van Tecmo Koei's Dynasty Warriors-reeks. Je kunt de game met twee spelers spelen en je hebt de keuze uit de personages Zelda, Impa, Midna, Link, Sheik, Darunia en Ruto. Bekijk de trailer hieronder.

Nieuws: PlayStation 4 heeft nieuwe update

Afdrukken
PDF

Als je vandaag je PlayStation 4 aanzet dan zal deze een nieuwe update downloaden. Deze nieuwe firmware update, met de naam 1.74, zorgt voor betere stabiliteit van de console en is 194 MB groot. Binnenkort zal Sony met een grotere update uitkomen voor de PlayStation 4 en deze zal, volgens de geruchten, er eindelijk voor gaan zorgen dat je ook 3D Blu-rays via de console kan gaan afspelen.

Nieuws: Crossen door de modder kan ook op next-gen

Afdrukken
PDF

MXGP - The Official Motocross Videogame was een vermakelijke game op de PlayStation 3 en Xbox 360. Milestone vond dat ook en is daarom begonnen aan nieuwe deel voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit nieuwe deel zal niet alleen qua graphics beter worden, ook zullen er 4 nieuwe circuits bijkomen, zal de lightbar van de PS4-controller licht gaan geven bij het aantal toeren die je motor haalt en worden de animaties beter. Wanneer de game zal uitkomen is nog niet bekend en ook zijn er nog geen screens of trailer van vrijgegeven. Wanneer dat het geval is, kun je het natuurlijk hier lezen.

Screen: Skylanders Trap Team krijgt Dark Edition

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die van de Skylanders game houd. Er komt namelijk een speciale 'Dark Edition' met naast een selectie van characters en een nieuw portal, ook de duivelse Portal Master Kaos. Daarnaast krijg je de Dark versie van Wildfire, Food Fight en Snap Shot. Benieuwd wat er nog meer in zit, bekijk de screen dan hieronder!