Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Nieuws: Sony komt met 2 Driveclub bundles

Afdrukken
PDF

Driveclub moet een van de grootste race-games ooit gaan worden en Sony doet er alles aan om nog meer gamers naar de PlayStation 4 toe te trekken met deze game. Daarom zijn er 2 nieuwe bundels aangekondigd en die kan je hieronder bewonderen en zien wat er allemaal in zit.

Trailer: Bekijk de wapens van The Order 1886

Afdrukken
PDF

Van The Order: 1886 is een nieuwe video verschenen waarin de makers meer vertellen over de wapens in de game. In The Order: 1886 ga je naar een unieke visie van een Victoriaans Londen waar de mensheid geavanceerde technologieƫn gebruikt om te vechten tegen een sterke eeuwenoude vijand. Als onderdeel van een elite ridderorde vecht je een oorlog die de geschiedenis voor altijd zal gaan veranderen. Bekijk de video hieronder als je precies wilt weten welke wapens er zijn.

Trailer: SEGA showt Yakuza Zero op de TGS 2014

Afdrukken
PDF

SEGA heeft van Yakuza Zero een nieuwe trailer naar buiten gebracht. Yakuza Zero speelt zich af in december 1988 in Tokyo en Osaka. In het verhaal staat de bekende protagonist Kazuma Kiryu centraal die in deze game twintig jaar is.

Trailer: Echte mensen in Resident Evil Revelations 2

Afdrukken
PDF

Hou je van griezelen? Dan is de trailer die we hieronder voor je hebben echt wat voor jou. Het is namelijk de live-action trailer voor Resident Evil Revelations 2. Dus pak een schone onderbroek erbij, een kussen om voor je gezicht te houden en wat deo voor achteraf.

Trailer: Sterf harder in Styx: Master of Shadows

Afdrukken
PDF

Van Styx: Master of Shadows is een nieuwe video verschenen en deze laat zien op welke manieren je allemaal in de game kan sterven. In Styx: Masters of Shadows betreed je de torenhoge Tower of Akenash. Als de goblin Styx sluip en steel je je een weg door de toren. Je moet hiervoor de vijand goed besturen en een plan bedenken om zonder gezien te worden je doel te bereiken. Bekijk de video hieronder.

Trailer: Scheuren in auto's in Battlefield: Hardline

Afdrukken
PDF

Van Battlefield: Hardline is een nieuwe trailer verschenen en deze laat een gedeelte zien van de multiplayer. Wil je weten wat je allemaal in de multiplayer kan van Battlefield: Hardline dan moet je de trailer hieronder bekijken.

Review: The Sims 4

Afdrukken
PDF

Mijn leven is prima. Ik ben aan het studeren om van mijn hobby mijn werk te maken, journalist zijn namelijk. Heb een super lieve vriendin en ik mag nog steeds in het huis van mijn ouders wonen. Maar ook ik droom en om die dromen net wat sneller in vervulling te laten gaan, ben ik aan de slag gegaan met De Sims 4.

Trailer: Need for Speed Rivals krijgt Complete Edition

Afdrukken
PDF

EA komt met een complete editie van hun race game Need for Speed Rivals. Erg origineel is de naam niet; Need for Speed Rivals: Complete Edition, maar dat maakt niet uit. In dit complete pakket krijg je alle DLC die voor de game is uitgekomen. De game komt 24 oktober uit. Bekijk de beelden van de game hieronder.

Trailer: PES 2015 toont zich in nieuwe Fox Engine

Afdrukken
PDF

Winning Eleven 2015 heeft sinds vandaag een speelbare demo in Japan. Ja leuk zullen jullie nu denken, maar wat is Winning Eleven 2015? Nou, dat is PES 2015 in Japan. Waarom de game daar een andere naam heeft is onbekend maar dankzij de Japanners hebben wij nu wel een nieuwe trailer.

Trailer: De cast van Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Afdrukken
PDF

Van Sherlock Holmes: Crimes & Punishments is een nieuwe video verschenen. In de video is de cast te zien die jou een onvergetelijk avontuur laat beleven. Bekijk hieronder als je wilt weten wat Sherlock nu weer uitspookt.