Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Prijsvraag MXGP

GamersdagTV

Screens: Speel vals met poker met Aiden Pierce

Afdrukken
PDF

Er zijn twee nieuwe screenshots online verschenen van Watch_Dogs. De game van Ubisoft komt 27 mei al uit en dus is het niet gek dat we steeds meer van de game te zien krijgen. Vandaag zie je Aiden Pierce op een crossmotor vliegen en hem pokeren, maar dat laatste gaat niet heel eerlijk.

Trailer: Project CARS neemt je mee op de ultieme rijders reis

Afdrukken
PDF

Ben jij klaar om de ultieme rijders reis te maken? Dan is Project CARS de game voor jou. Maak jezelf aan, kies een van de voertuigen, schakel naar de hoogste versnelling en race naar de Hall of Fame. Of test je skills online een van de race weekenden.

Trailer: Ga gratis aan de slag met Soul Calibur: Lost Swords

Afdrukken
PDF

Soulcalibur: Lost Swords is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor PS3 via de PlayStation Store. De gratis game in de vechtserie heeft geen normale multiplayer, dus online vechten met vrienden is er niet bij. De online multiplayer laat twee teams van ieder vier man tegen een gezamenlijke vijand strijden om te kijken wie het meeste schade kan doen.

Trailer: Strijd tegen gigantische monster in Lords of the Fallen

Afdrukken
PDF

Ben jij klaar om gigantische monsters te verslaan? Dan is Lords of the Fallen de game voor jou. De game, uit de keuken van Bandai Namco, gaat een complexe actie-RPG worden met een geavanceerd gevechtssysteem. Bekijk gameplay beelden hieronder.

Nieuws: Datum Firstlook 2014 bekend

Afdrukken
PDF

De zevende editie van Firstlook, de grootste games en hardwarebeurs van de Benelux,  vindt dit jaar plaats in het weekend van 11 en 12 oktober. Het spektakel staat weer te gebeuren in de Jaarbeurs te Utrecht. Firstlook heeft in de afgelopen jaren een vaste plek veroverd op de internationale gamebeurs-kalender, daardoor is Firstlook hét moment voor uitgevers om hun nieuwe games en hardware aan de Nederlandse en Belgische consument te presenteren.

Review: Titanfall (Xbox 360)

Afdrukken
PDF

Titanfall is al een tijdje beschikbaar voor de PC en Xbox One. Maar wat nou als je geen dikke game-pc hebt of een Xbox One? Dan is er nu gelukkig uit Titanfall voor de Xbox 360. Ik ging aan de slag met deze versie en werd blij verrast door wat de game allemaal te bieden had.

Nieuws: PlayStation Plus van mei bekend

Afdrukken
PDF

Sony heeft de PlayStation Plus games bekendgemaakt voor mei. Wil je weten welke games je volgende maand kunt downloaden op je PlayStation Vita, PlayStation 3 en PlayStation 4? Lees het dan snel hieronder.

Screen: De plicht roept zich op next-gen

Afdrukken
PDF

Sledgehammer Studios heeft een eerste screenshot van de nieuwe Call of Duty naar buiten gebracht. De screen laat zien hoe Call of Duty eruit zal gaan zien op next-gen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk het dan hieronder.

Trailer: Een koud, koud hart in de DLC voor Batman: Arkham Origins

Afdrukken
PDF

Een koud, koud haart. Dat is wat je krijgt in de nieuwe Batman: Arkham Origins DLC Cold, Cold Heart. De DLC valt nu te downloaden voor de Xbox 360 en komt later naar de PlayStation 3 en PC. Ga in de DLC naar de oorsprong van Mr Freeze.

Nieuws: Codemasters kondigd GRID: Autosport aan

Afdrukken
PDF

Out of the blue is daar ineens GRID: Autosport van de legendarische racegame ontwikkelaar Codemasters. Nadat de game was gelekt, besloot Codemasters de game maar uit de doeken te doen. De game komt 27 juni al uit voor de PC, Xbox360 en PlayStation 3. Bekijk de eerste beelden en screens hieronder.