Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Review: Resident Evil Revelations 2

Afdrukken
PDF

Resident Evil Revelations is terug, maar dit keer wel in een heel ander jasje. Het is namelijk zo dat Capcom het dit keer eens anders wou aanpakken en Resident Evil Revelations 2 in vier episodes heeft opgesplitst. Elke episode kost zo'n zes euro, maar natuurlijk heb je ook de keuze om de game volledig aan te schaffen. Is deze horror survival terug van weggeweest? Je leest het hier.

Trailer: Crossen op je motor kan ook in 2015

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor alle fans van de motorgames, want MotoGP 15 is officieel aangekondigd. Het seizoen van 2014-2015 zal natuurlijk in de game zitten. Daarnaast kun je in deze versie je coureur nog uitgebreider aanpassen. Ook bevat de carrièremodus meer features. Er komt ook een nieuwe modus waarin je een eigen team kunt creëren. Als laatste komt er nog een  'Beat The Time'-modus, waarbij je recordtijden van de circuits zult moeten verbeteren. Bekijk hieronder de launch trailer van MotoGP 15.

Nieuws: F1 2015 heeft releasedatum

Afdrukken
PDF

Codemasters heeft de releasedatum van F1 2015 bekendgemaakt. De game bevat onder andere een nieuwe functie waarin gebruik wordt gemaakt van de Xbox Kinect en PlayStation-camera. Door deze apparatuur staan racers direct in contact met de race engineer die de speler onderweg van informatie voorziet. F1 2015 komt in juni uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Nieuws: Broken Age heeft releasedatum

Afdrukken
PDF

Er komt binnenkort weer een nieuwe game uit en hierbij gaat het om Broken Age. Broken Age is een point'n'click adventure van Tim Schafer, de man achter games als Grim Fandango en The Secret of Monkey Island. Broken Age werd op de PC en mobiele platformen in tweeën gesplitst, want het eerste deel verscheen vorig jaar en het slot verschijnt op 29 april. De game komt echter op de PlayStation 4 en PlayStation Vita gewoon als één game uit en niet in losse delen. Daarnaast bevat het spel de cross-save en cross-buy functie. Broken Age komt op 29 april uit voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Nieuws: Xbox Gold members store kortingen vanaf 30-03

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen met een Xbox Live Gold-abonnement, want deze krijgen weer vele kortingen op zowel Xbox One als Xbox 360 games vanaf 30 maart. Grote titels als Forza Horizon 2, Evolve en Deus Ex Human Revolution zijn in de aanbieding. Bekijk alles hieronder.

Nieuws: PlayStation Store update 25-03

Afdrukken
PDF

Het is weer woensdag en we weten allemaal wat dit betekent, juist, PlayStation Store Update dag. We hebben alle nieuwe games en sales voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk het snel hieronder.

Trailer: Speel met de Jaws of Hakkon in Dragon Age: Inquisition

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer verschenen van Dragon Age: Inquisition's DLC Jaws of Hakkon, die gisteren live is gegaan voor de Xbox One en PC. Over een maand komt de DLC ook naar de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4. Dragon Age: Inquisition speelt zich af in Thedas, dezelfde fantasiewereld als waar de vorige twee games zich afspeelden. In de game red je de wereld van jezelf. Er heerst een burgeroorlog tussen de Mages en Templars. Je kruipt in de huid van de Inquisitor, die de manschappen van de Inquisition leidt. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: Monster Bag volgende maand naar de PlayStation Vita

Afdrukken
PDF

Soms praat ik wel eens met mensen over de PlayStation Vita, die verbazing zich er dan over dat ik er nog dagelijks op speel. Waarom is dan de veel gestelde vraag. Nou, om titels van Monster Bag, dat volgende maand uit komt voor de Vita. Bekijk de beelden hieronder om je te laten verrassen door opnieuw een indie kraker.

Nieuws: PlayStation 4 krijgt morgen de Yukimura update

Afdrukken
PDF

Vanaf morgen kan iedereen de nieuwe PlayStation 4 update 'Yukimura' (V2.50) downloaden. Deze update is geen kleintje en voor het gemak hebben we alles voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk hieronder alle features die de Yukimura update gaat brengen.

Trailer: Speel opnieuw met Juli Kidman in TEW: The Consequence

Afdrukken
PDF

Voor The Evil Within, de survival horror game van legendarische game director Shinji Mikami, komt volgende maand de tweede DLC 'The Consequence' uit. De DLC draait om Juli Kidman (Uit The Assigment DLC), je bestuurt haar terwijl ze op zoek gaat naar haar vergeten verleden. Vandaag is de eerste trailer van de DLC verschenen en deze kun je hieronder bekijken.