Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Vier Halloween met Project CARS

Afdrukken
PDF

Er is van Project CARS een nieuwe trailer verschenen en het gaat hierbij om een Halloween trailer. In de trailer zien we een kasteel en een race in het donker, heel creepy Halloween dus. Daarnaast gaat het ook om gameplay beelden. Ben jij benieuwd naar de nieuwe trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Video: Bekijk het begin van The Witcher 3: Wild Hunt

Afdrukken
PDF

Van The Witcher 3: Wild Hunt is de intro verschenen en deze kun je, als je tenminste tegen spoilers kunt, hieronder bekijken. In Wild Hunt kruip je weer in de huid van de heks Geralt van Rivia. Ten opzichte van de vorige games is The Witcher 3: Wild Hunt meer een open wereld-game, waarin je kunt gaan en staan waar je wilt. Bovendien is Geralt minder bezig met het oplossen van klusjes van anderen. In plaats daarvan houd je je in de game vooral bezig met het afslachten van vijanden en het oplossen van mysteriën.

Trailer: Begin de revolutie in Assassin's Creed: Unity

Afdrukken
PDF

Van Assassin's Creed: Unity is de TV-reclame verschenen. Assassin's Creed: Unity speelt zich af tijdens het door onrust verscheurde Frankrijk van de late 18e eeuw. De Franse Revolutie is in volle gang en je bezoekt in deze hectische periode Parijs. Wil je weten hoe ze game promoten op TV, bekijk dan hieronder de reclame.

Video: Ontdek de Midlands & Himalaya’s in Far Cry 4

Afdrukken
PDF

Er is van Far Cry 4 een nieuwe video verschenen. Ontdek meer over de prachtige Midlands van Kyrat, die gecontroleerd worden door Dr. Noore Najjar. Zij waakt over de drugshandel en beheert de dodelijke Shanath Arena... Maar de gevaren van de arena zijn niets vergeleken met de verraderlijke Himalaya's, waar politieke gevangenen vastgehouden worden in de gevangenis van Durgesh, beheerd door Yuma. Bekijk de video hieronder.

Trailer: Kun jij het overleven op de verloren zee?

Afdrukken
PDF