Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: De muziek video van White Night is hier

Afdrukken
PDF

De PlayStation 4 game waar ik in het de vorige post over had, is de stijlvolle survival horror game White Night. Ook deze game komt morgen alweer uit en daarom trakteert OSome Studio's ons op de muziek video van de game. Bekijk en luister vooral naar de trailer hieronder.

Trailer: Het verhaal van Oreshika: Tainted Bloodlines

Afdrukken
PDF

Morgen is het alweer woensdag en dat betekend dat de PlayStation Store hier in Nederland weer geüpdated wordt met verse content. Waar we straks nog een game hebben die naar de PlayStation 4 komt morgen, is het nu tijd voor Oreshika: Tainted Bloodlines voor de PlayStation Vita. Vanaf morgen is de game te downloaden en nu kan je genieten van de Story Trailer. Bekijk de beelden hieronder.

Trailer: Kom in contact met de geestenwereld in OXENFREE

Afdrukken
PDF

Voormalig medewerkers van Telltale en Disney hebben de studio Night School Studio's opgericht en hun eerste project is een tienerthrillergame genaamd OXENFREE. In de game gaat een feestje volledig fout en de poort naar de geestenwereld wordt geopend. Weet jij te overleven met Alex, de hoofdpersoon in de game? Bekijk de eerste beelden hieronder.

Trailer: Eerste bewegende beelden van We Happy Few

Afdrukken
PDF

Vorige maand kwam Compulsion Games, bekend van Contrast, met een nieuwe game genaamd We Happy Few. Toen werden er wat screenshots gereleased maar er heerste nog veel onduidelijkheid. Vandaag is de eerste trailer verschenen en nu wordt toch wel duidelijk dat we het hier hebben over een drugs game. Bekijk de beelden hieronder en snuif niet te hard.

Gameplay: Bijna aan de slag met Bombshell van 3D Realms

Afdrukken
PDF

Vorig jaar werd de game aangekondigd maar daarna bleef het heel lang stil. Tot vandaag. Vandaag komt 3D Realms, bekend van Duke Nukem, met de eerste gameplay trailer van Bombshell. Bekijk daarom de video met de gameplay beelden hieronder.

Video: Speel met muzieknoten en ruimteschepen in Amplitude

Afdrukken
PDF

Wat hebben muzieknoten en ruimtescheppen met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht niets, maar wanneer je Harmonix de twee dingen geeft, dan wordt het Amplitude. Deze game kwam eerder al uit voor de PlayStation 2 in 2003 maar nu hebben ze bij Harmonix de game helemaal opnieuw gebouwd. Bekijk hieronder de eerste beelden voor de game die in maart 2015 uitkomt voor PlayStation 3 en 4

Trailer: Het jagen kan beginnen in Bloodborne

Afdrukken
PDF

Van Bloodborne is de TV commercial verschenen en daarmee is het officiële startschot gegeven om het jagen te beginnen. Bloodborne is een actie RPG van de makers van de Dark Souls-games. In de eeuwenoude stad Yharnam moet je je angsten overwinnen en ben je op zoek naar antwoorden. Bekijk de nieuwe video van Bloodborne hieronder.

Trailer: Speel The Squad Pack DLC in LEGO Batman 3

Afdrukken
PDF

Er zijn details vrijgegeven door TT Games over de inhoud van The Squad Pack DLC voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Hierin moeten spelers inbreken bij de Belle Reve Penitentiary als een nieuwe zelfmoord groep met onderandere: Deadshot, Deathstroke, Harley Quinn, Captain Boomerang en een paar andere. Bekijk de beelden hieronder.

Screens: Nieuwe stadions en spelersgezichten in PES 2015

Afdrukken
PDF

Er is een nieuw date pack verschenen die je meer spelers, accesoires en drie stadions levert in Pro Evolution Soccer 2015. Maar liefst 63 spelers kregen een grafische update en die kunnen allemaal nu het veld op van het La Bomonera stadion in Argentinië. Benieuwd wat het nog meer brengt? Check de screens dan hieronder.

Trailer: Bekijk Shulk in Xenoblade Chronicles 3D

Afdrukken
PDF

Op 2 april komt Xenoblade Chronicles 3D eindelijk uit voor de New 3DS, daar waar de oude 3DS niet krachtig genoeg is om het spel te draaien. De game is een remake van de Wii-versie uit 2012. Bekijk hieronder nieuwe gameplay beelden van de game.