Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Monsters uit The Order 1886 bestaan echt

Afdrukken
PDF

Van The Order 1886 is een live action trailer verschenen waarin de overblijfselen van een Lycan opgegraven. Deze monsters spelen in het spel een grote rol. The Order: 1886 neemt je mee naar een unieke visie van een Victoriaans Londen waar de mensheid geavanceerde technologieën gebruikt om te vechten tegen een sterke eeuwenoude vijand. Als onderdeel van een elite ridderorde vecht je een oorlog die de geschiedenis voor altijd zal veranderen. Bekijk de live action trailer hieronder.

Nieuws: De 12 deals of Christmas deel 10

Afdrukken
PDF

Er zijn alweer twee dagen voorbij, want we hebben weer een paar nieuwe deals voor jullie uit de PlayStation Store. De deals zijn 48 uur geldig en dan verschijnen er weer nieuwe. Ben jij benieuwd welke het dit keer zijn? Klik dan snel op lees meer en bekijk ze.

Trailer: Wraith laat zich zien in Evolve

Afdrukken
PDF

Van Evolve is een nieuwe trailer verschenen en in deze staat het monster Wraith centraal. In de game ga je met drie andere spelers de strijd aan tegen een alien dat groeit en sterker wordt naarmate de game vordert. Elke speler heeft zijn unieke items en krachten om de eenzame alien te verslaan. Ondanks dat de alien er alleen voor staat, zal deze toch met veel tactiek bestreden moeten worden. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Nieuws: Milestone komt met nieuwe rallygame

Afdrukken
PDF

Koch Media Benelux en Milestone s.r.l., wereldmarktleider in de ontwikkeling van motorracegames, kondigen met trots de ontwikkeling van Sébastien Loeb Rally Evo aan. Een naam. Een legende. Een van de meest opwindende rally uitdagingen ter wereld. Vier wielen. Dit zijn de ingrediënten van Milestone's eerste eigen IP binnen de wereld van de autosport; een titel die spelers oog in oog zet met een van de meest iconische figuren in de geschiedenis van de rallysport: Sébastian Loeb.

Nieuws: Escape from Durgesh Prison als DLC voor FC4

Afdrukken
PDF

Vandaag is bekendgemaakt dat de eerste DLC voor Far Cry 4, Escape from Durgesh Prison, op 13 januari gaat uitkomen. Ajay en Hurk worden in Yuma's gevangenis wakker, maar ze hebben geen wapens meer. Deze moeten ze eerst vrijspelen en ook moeten ze heel voorzichtig zijn met ontsnappen, als je dood gaat, moet je namelijk weer helemaal opnieuw beginnen. Bekijk twee screens hieronder.

Nieuws: Hotline Miami 2: Wrong Number krijgt Collector's Edition

Afdrukken
PDF

Begin volgend jaar, en dat is gelukkig al snel, komt eindelijk Hotline Miami 2: Wrong Number uit en de makers van de game hebben bekendgemaakt dat er een Collector's Edition zal uitkomen. Wil je weten wat deze allemaal heeft? Bekijk het dan hieronder.

Trailer: Verraders in Final Fantasy Type-0 HD

Afdrukken
PDF

Er is van de game Final Fantasy Type-0 HD een nieuwe trailer verschenen en wij hebben hem voor jullie. Final Fantasy Type-0 HD is de remake van Final Fantasy Type-0 die in 2011 is uitgekomen. Ben jij benieuwd naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Nieuws: Ook Minecraft krijgt een verhaal

Afdrukken
PDF

Telltale Games en Mojang hebben een nieuwe game aangekondigd genaamd Minecraft: Story Mode. Het gaat hierbij om een nieuwe Minecraft game, die een verhaal zal bevatten. De game Minecraft: Story Mode zal ook in episodes gaan verschijnen zoals we gewend zijn van Telltale Games. Minecraft: Story Mode moet ergens in 2015 uitkomen voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, PC, Mac, iOS en Android-apparaten. Zodra we de eerste beelden hebben van de game kun je die hier bekijken.

Video: Xian Mei terug in Dead Island: Epidemic

Afdrukken
PDF

Er is van de game Dead Island: Epidemic een nieuwe video verschenen. In de video zien we hoe Xian Mei, een van de originele Dead Island helden, zich een weg naar Dead Island: Epidemic baant. Xian Mei heeft tot nu toe weten te overleven doormiddel van haar scherpe geest en nog scherpere wapens, en zo wil ze het graag houden. Ze is een mobile burst damage karakter die met haar zwaarden het gevecht inspringt en massale schade toedient voordat ze temidden van haar illusies weer verdwijnt. Ze laat haar vijanden verward, op het verkeerde been, en kort daarna, dood achter. Deze nieuwste Dead Island: Epidemic Survivor Lowdown video laat Xian Mei's unieke vaardigheden en gameplay stijlen zien, en geeft wat handige tips over hoe deze het best kunnen worden gebruikt tegen zowel zombies als andere overlevenden. Bekijk de video hieronder.

Screens: Aanschouw het kwaad van Bloodborne

Afdrukken
PDF

Van de bloederige game Bloodborne zijn nieuwe screens en artwork verschenen. Bloodborne is een actie RPG van de makers van de Dark Souls-games. In de eeuwenoude stad Yharnam moet je je angsten overwinnen en ben je op zoek naar antwoorden. Als je zin hebt om naar enge monsters te kijken, dan moet je hieronder de screens bekijken.