Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Nieuws: RESOGUN komt naar de Vita

Afdrukken
PDF

Goed nieuws als je geen PlayStation 4 hebt, maar wel een PlayStation Vita. Het spel RESOGUN, dat vanaf de launch van de PlayStation 4 verkrijgbaar was, komt namelijk ook naar de handheld van Sony. Dit hebben de makers, Housemarque, bekendgemaakt via Twitter. De Vita-versie zal gemaakt worden door Climax-Studios, die onder andere Dead Nation heeft geport en momenteel ook bezig is met de game Assassin’s Creed Chronicles: China. Als je de Vita-versie koopt zal deze meteen alle DLC bevatten die de game al heeft op de PlayStation 4. Wanneer RESOGUN verkrijgbaar zal zijn voor de Vita en of deze cross-buy zal zijn, is nog niet bekend.

Video: Ontmoet Swoop uit LittleBigPlanet 3

Afdrukken
PDF

Van LittleBigPlanet 3 is een nieuwe video verschenen en deze gaat over het personage Swoop. Swoop kan vliegen en hiermee hogere plekken dan de andere personages bereiken. Daarnaast kan hij ook dingen oppikken en meenemen. Naast de nieuwe video hebben de makers ook bekendgemaakt dat al je gekochte DLC, gemaakte levels en goodies uit LittleBigPlanet en LittleBigPlanet 2 zullen worden overgezet naar LittleBigPlanet 3. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je hier lezen. Bekijk de video van Swoop hieronder.

Trailer: Circuits van Toybox Turbos

Afdrukken
PDF

Vorige week kondigde Codemasters Toybox Turbos aan voor de PlayStation 3 en vandaag hebben ze van de game een nieuwe trailer uitgebracht. De trailer laat een aantal circuits van het spel zien en deze variëren van biljart- tot keukentafels. Toybox Turbos heeft 18 circuits, 35 auto's en 6 game modes. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk het dan hieronder.

Nieuws: Vechten met personages van Nintendo kan eerder

Afdrukken
PDF

Goed nieuws als je met smart zit te wachten op Super Smash Bros. for Wii U, want de game zal een weekje eerder uitkomen dan eerst de bedoeling was. De game zou 5 december uitkomen, maar Nintendo heeft besloten om dit op 28 november te doen. Super Smash Bros. for Wii U is ook digitaal te downloaden in de Nintendo eShop vanaf die dag. De eerste serie amiibo figuren, de speciale Super Smash Bros.-GameCube controller en adapter ligt ook vanaf 28 november in de winkel. De tweede serie amiibo-figuren is op 19 december beschikbaar. Wil je de game met het Mario amiibo-figuurtje dan moet je wel wachten tot 5 december.

Trailer: De TMNT hebben er zin in

Afdrukken
PDF

Activision heeft de launch trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze vrijgegeven, omdat de game vanaf vandaag te koop is. In Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze is het aan Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo om Shredder, Tiger Claw en een leger van mutanten te stoppen. Deze hebben namelijk hun krachten gebundeld en maken nu de straten van New York onveilig. Bekijk de trailer hieronder als je de schildpadden wilt helpen.

Trailer: Call of Duty: Advanced Warfare in het echt

Afdrukken
PDF

Komende dinsdag ligt Call of Duty: Advanced Warfare in de winkels en daarom heeft Activision een nieuwe trailer van de game uitgebracht. De trailer laat echter geen gameplaybeelden zien, maar hoe het was als de game echt was. Call of Duty: Advanced Warfare is het nieuwste deel in de populaire Call of Duty-reeks. Voor het eerst in de serie is dit deel volledig gemaakt door Sledgehammer Games. Bekijk de trailer hieronder.

Review: The Evil Within

Afdrukken
PDF

Al jaren lang ben ik liefhebber van horror survival games en dat heb ik allemaal te danken aan de meesterwerken van Shinji Mikami. Hij is de maker van de oorspronkelijke Resident Evil games en heeft dit keer met zijn eigen studio genaamd Tango Gameworks een nieuwe horror survival game op de markt gebracht waar ik al lang op zat te wachten. Bethesda heeft ervoor gekozen om de game uit te geven en heeft hierbij een verstandige keuze gemaakt, maar behoort The Evil Within dan ook in het rijtje van Mikami's meesterwerken? Je leest het hier.

Trailer: Ga naar een andere tijd in Assassin's Creed: Unity

Afdrukken
PDF

Van Assassin's Creed: Unity is een nieuwe korte trailer verschenen en deze laat zien dat je in de game even in een andere tijd zal gaan spelen. Hoe dit precies gebeurt komt door fatale fout in de Franse Revolutie-simulatie. Deze is namelijk niet goed geladen, waardoor een afwijkende tijd gedetecteerd wordt. Ook zal je met Arno de Eiffeltoren gaan beklimmen. Bekijk hieronder de trailer als je het niet geloofd.

Video: Vecht mee in de strijd om Kyrat

Afdrukken
PDF

Ubisoft heeft een nieuwe video van Far Cry 4 naar buiten gebracht. In ‘Battles of Kyrat’ zie je de wereld van Far Cry 4 op een compleet andere manier. Herbeleef het verhaal van een strijd die plaatsvond tijdens een lang vervlogen oorlog tussen de rebellen van de Golden Path en de elitestrijders van Pagan Min, de Rakshasa. Elke factie heeft een eigen unieke set van wapens en vaardigheden. Aan jou de taak om je aan te passen aan de sterktes en zwaktes van jouw tegenstanders en zo verder te komen in deze multiplayer-modus. Bekijk de video hieronder.

Trailer: Bekijk alle modi in PES 2015

Afdrukken
PDF

Terwijl het gevecht om de KNVB beker vanavond op volle gang is, is het ook bijna tijd voor PES 2015. Daarom heeft Konami een trailer van de game online gezet. De trailer toont alle modi die speelbaar zijn in de game. Bekijk de trailer hieronder.