Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Ga terug naar het oude Griekenland

Afdrukken
PDF

Gisteren kon je hier lezen dat de game Apotheon volgende week zal uitkomen voor de PlaySation 4 en dat het spel gratis zal zijn als je een abonnement hebt op PlayStation Plus. Ter ere van de release is de launch trailer van het spel verschenen en deze kun je hieronder bekijken. Apotheon is een 2D action-RPG gemaakt door Alien Trap Games die te maken heeft met de Griekse Mythologie waarin je met je karakter door een mooie artistieke wereld loopt vol gevaren.

Trailer: Bekijk de Chalice Dungeons van Bloodborne

Afdrukken
PDF

Over 1,5 maand is het zover, dan komt Bloodborne uit in Nederland. Om dit te vieren zijn er weer wat nieuwtjes over de game verschenen. Als eerste hebben we een gameplay video voor jullie. In de video worden de willekeurig genererende Chalice Dungeons uit de game getoond. Daarnaast hebben we nog een nieuwtje? Wil je weten wat? Klik dan snel op lees meer.

Trailer: De tijd is aangekomen voor Zelda: Majora's Mask 3D

Afdrukken
PDF

Nintendo heeft een nieuwe trailer van The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D vrijgegeven. Als je nooit de kans hebt gehad om het spel te spelen op de Nintendo 64 dan kan je dit over twee weken eindelijk gaan doen op de Nintendo 3DS. Bekijk hieronder de trailer om je te laten betoveren door de magie van Zelda.

Trailer: Skateboarden gaat verder in OlliOlli 2: Welcome to Olliwood

Afdrukken
PDF

Van OlliOlli 2: Welcome to Olliwood is een nieuwe trailer verschenen. Deel 2 zal bizarder, en vooral een stuk groter, worden dan het eerste deel. In deel twee kom je met je skateboard op erg veel nieuwe locaties terecht en kun je met maximaal vier spelers tegelijk skaten in een lokale multiplayer-modus. Bekijk de trailer hieronder om te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Trailer: Ermac laat zich zien

Afdrukken
PDF

NetherRealm Studios, de ontwikkelaar van Mortal Kombat X, heeft weer een nieuw personage bekendgemaakt voor de game. Hij heeft drie gevechtsstijlen: Spectral, Mystic en Master of Souls. Ermac was voor het eerst speelbaar in Ultimate Mortal Kombat 3. Bekijk hieronder de nieuwe trailer om te zien wie Ermac is.

Nieuws: PlayStation Plus februari bekend

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor iedereen die zat te wachten op de bekendmaking van de PlayStation Plus-lijst van februari, want wij hebben hem namelijk voor jullie. Vanaf volgende week woensdag zullen de games 'gratis' te downloaden zijn. Ben jij benieuwd naar het lijstje? Klik dan snel op lees meer en bekijk hem.

Trailer: Het leven is Raar komt met eerste episode

Afdrukken
PDF

Van Life is Strange zal morgen de eerste episode verschijnen en daarom is de launch trailer van de game vrijgegeven. De game draait om fotografiestudente Max Caulfield die op zoek gaat naar haar verdwenen klasgenoot. Ze kan de toekomst veranderen door terug in de tijd te reizen. Bekijk de launch trailer hieronder.

Video: Singleplayer en app Evolve in beeld

Afdrukken
PDF

Van de singleplayer van Evolve is een nieuwe verschenen, daarnaast hebben we ook nog een trailer van de app van Evolve voor jullie. In de game ga je met drie andere spelers de strijd aan tegen een alien dat groeit en sterker wordt naarmate de game vordert. Elke speler heeft zijn unieke items en krachten om de eenzame Alien te verslaan. Ondanks dat de Alien er alleen voor staat, zal deze toch met veel tactiek bestreden moeten worden. Bekijk de video en de trailer hieronder.

Video: RIDE toont eerste racecircuit

Afdrukken
PDF

Koch Media Benelux en Milestone hebben vandaag het eerste racecircuit van de game RIDE getoond door middel van een video. Het gaat hierbij om Imola's "Enzo & Dino Ferrari" circuit. Het circuit staat wereldwijd bekend als een extreem moeilijk circuit, met complexe bochten die alleen door professionele coureurs op hoge snelheden kunnen worden genomen. Imola's "Enzo & Dino Ferrari" Internationale Racecircuit is beroemd vanwege de vele motorcompetities die er plaatsvinden. Al meer dan 50 jaar speelt het een cruciale rol wat betreft sport, historie, cultuur, en economie voor het omliggende gebied en het hele land.

Nieuws: Dit jaar sowieso twee nieuwe games van LEGO

Afdrukken
PDF

Voor de LEGO-game fans is er goed nieuws, er komen dit jaar sowieso twee van deze titels uit. Het gaat hierbij namelijk om de games LEGO: Marvel Avengers en LEGO: Jurassic World. Die laatste titel werd al geteased op het eind van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. LEGO: Marvel Avengers zal deze herfst uitkomen en zal twee films bevatten waaronder Age of Ultron die in mei moet uitkomen. LEGO: Jurassic World komt in juni uit. Beide games komen naar de PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en PC.