Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Trailer: Dans erop los in Just Dance 2015

Afdrukken
PDF

Over 2 dagen komt Just Dance 2015 uit en daarom is het tijd voor de launch trailer. Just Dance 2015 bevat niet alleen meer dan 40 tracks, maar ook de superhit ‘Break Free’ van Ariana Grande Ft. Zedd is gratis te downloaden vanaf de release van de game. Ben jij benieuwd naar de launch trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Trailer: Maak kennis met Toggle uit LittleBigPlanet 3

Afdrukken
PDF

Sackboy krijgt er in LittleBigPlanet 3 nieuwe vriendjes bij en eentje daarvan is Toggle. Toggle heeft de kracht om zichzelf groot of klein te maken, waardoor je met hem makkelijker sommige puzzels kunt oplossen. Ben jij benieuwd naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Trailer: Wordt boer in Harvest Moon: The Lost Valley

Afdrukken
PDF

Van Harvest Moon: The Lost Valley is een aankondigingstrailer verschenen. Harvest Moon: The Lost Valley speelt zich af in een vergelegen vallei waar de winter maar niet aan een einde komt. Aan jou de taak om als jonge boer het dorpje uit deze hachelijke situatie te halen en de vier seizoenen weer te laten opbloeien. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: Vlieg met Latios en Latias in nieuwe Pokémon

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer verschenen van Pokémon Omega Ruby en Alpha Saphire. In de trailer zien we hoe Latios en Latias door de regio vliegen. Daarnaast zien we ook hoe je de PokéNav het beste kunt gebruiken en ook verschillende legendary Pokémon. Bekijk de trailer hieronder als je nieuwsgierig bent geworden.

Trailer: Ga op avontuur in Don't Die, Mr. Robot!

Afdrukken
PDF

Sony is weer goed bezig, want er gaat opnieuw een game uitkomen voor de PlayStation Vita. Het gaat hierbij om Don’t Die, Mr. Robot! en dat is een hectische game. De bedoeling is om zoveel mogelijk fruit te verzamelen voordat je doodgaat. Ben jij benieuwd hoe deze knotsgekke game eruit ziet? Bekijk dan hieronder de trailer.

Screens: Over tafels racen kan vanaf volgend jaar op je PS4

Afdrukken
PDF

Mocht jij Table Top Racing helemaal geweldig hebben gevonden op de PlayStation Vita net zoals ik, dan is er voor jou goed nieuws. De game komt namelijk ook naar de PlayStation 4. Table Top Racing: World Tour maakt gebruik van de Unity 5 Engine die voor nog betere gameplay en graphics zorgt. Daarnaast zal de game ook nieuwe power ups krijgen en natuurlijk ook nieuwe tafels om over te racen. Bekijk hieronder een drietal screens van de game.

Nieuws: Assassin's Creed krijgt meer spin-offs

Afdrukken
PDF