Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

GamersdagTV

GamersdagTV

Video: Kom meer te weten over het kwaad in je

Afdrukken
PDF

Van The Evil Within, de nieuwe survival horror game van legendarische game director Shinji Mikami, zijn maar liefst drie nieuwe video's van vrijgegeven. Elke video geeft je een kijkje achter de schermen van het spel. In The Evil Within speel je met detective Sebastien Castellanos. Hij en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega's door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begint aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit. Bekijk de drie video's hieronder.

Trailer: Pas op voor de android in vuur

Afdrukken
PDF

Van Alien: Isolation is weer een nieuwe trailer verschenen die onderdeel is van de reeks #HOWWILLYOUSURVIVE. In Alien: Isolation speel je met de dochter van Ellen Ripley die op zoek gaat naar de verdwijning van haar moeder. Ben jij benieuwd naar de nieuwe trailer? Bekijk hem dan snel hieronder.

Video: Hoe je wapens maakt in Dragon Age III: Inquisition

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe video verschenen van Dragon Age III: Inquisition en het gaat hierbij om een video waarin je kunt zien hoe je onder andere wapens maakt in de game. Dragon Age III: Inquisition speelt zich af in Thedas, dezelfde fantasiewereld als waar de vorige twee games zich afspelen. In de game red je de wereld van jezelf. Er heerst een burgeroorlog tussen de Mages en Templars. Je kruipt in de huid van de Inquisitor, die de manschappen van de Inquisition leidt. Je moet keuzes maken over hun leger om te beslissen of ze een stad beschermen of een fort overnemen. Wanneer een nieuw gedeelte van de map is veroverd, worden er nieuwe quests en schatten ontgrendeld. Bekijk de nieuwe video hieronder.

Screens: Firmware 3.30 morgen uit voor de PlayStation Vita

Afdrukken
PDF

PlayStation Vita bezitters kunnen vanaf morgen iets wat al eerder kon met de PlayStation 3 en PSP, namelijk thema's instellen. Sony komt namelijk met firmware 3.30 en deze gaat thema's naar de handheld brengen. Deze zijn te koop via de PlayStation Store wanneer de firmware er is en soms krijg je ze bij aanschaf van een game. Een thema bestaat uit toepasselijke iconen, achtergrond en achtergrondmuziek.

Trailer: Nieuwe kostuums in Resident Evil Remake

Afdrukken
PDF

Vandaag is er een nieuwe video verschenen van Resident Evil Remake. Hierin kan je zien dat je in elke versie nieuwe kostuums krijgt voor Chris en Jill. Dus ben jij de normale pakjes na al die jaren al zat, dan kan je de characters wat anders laten aantrekken. Bekijk hieronder de beelden.

Nieuws: PlayStation Store update 01-10

Afdrukken
PDF

Het is weer woensdag en dat kan maar één ding betekenen: PlayStation dag! Sony heeft haar store weer voorzien van een nieuwe update. Naast een aantal nieuwe games is er ook weer sale en de PlayStation Plus content van oktober is bekend gemaakt. Bekijk de gehele lijst hieronder.

Video: Kijk hoe PlayStation TV werkt

Afdrukken
PDF

PlayStation TV komt in november en zal €99,99 gaan kosten. Met PlayStation TV kun je digitale PSP- en PS1-games spelen op je TV, maar ook kun je er Vita games via spelen en is het mogelijk om je PS4 games te streamen naar een andere TV. Wil je weten wat je er zoal meer mee kan, bekijk dan de video hieronder.

Trailer: Vanaf vandaag spacen in Futuridium op de PS4 en Vita

Afdrukken
PDF

Futuridium is sinds vandaag te downloaden de PlayStation 4 en PlayStation Vita! De game maakt gebruik van cross-buy en heeft 20& korting voor PS Plus bezitters. Bekijk de beelden van de game, de twee screens en alvast een teaser van een nieuwe game van de studio achter Futuridium.

Gameplay: Bekijk hoe Tearaway zich ontvouwt op de PS4

Afdrukken
PDF

Goed nieuws voor Tearaway-fans, want Media Molecule heeft de eerste gameplay video van de game online gezet. De wereld in Tearaway is van papier en met je controller kun je deze wereld letterlijk veranderen. De game kwam eerst uit voor de PlayStation Vita en wordt nu gemaakt voor de PlayStation 4. De game krijgt DualShock 4 functionaliteit, nieuwe visuals en een bijzonder verhaal. Bekijk de video hieronder.

Nieuws: Driveclub ondersteunt alleen Thrustmaster stuurwielen

Afdrukken
PDF

Als jij een stuurwiel hebt voor je PlayStation 4 moet je geluk hebben dat het een Thrustmaster T80 of T300RS is. Want alleen deze twee stuurwielen ondersteunt Driveclub vanaf dag 1. Sony meld dat het hoopt later meer modellen en merken te ondersteunen. Tot die tijd moet je anders racen met een controller.